KEHITTÄMISPÄÄLLIKKÖ
Laurea-ammattikorkeakoulu Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2021

Haemme Laurea-ammattikorkeakouluun jämäkkää ja määrätietoista kehittämispäällikköä johtamaan vastuullaan olevien tiimien toimintaa sekä kehittämään AMK-tutkintokoulutustamme ja asiakaslähtöistä täydennyskoulutustarjontaamme.

Kehittämispäällikkö on Espoon alueen yksikkömme johtoryhmän jäsen ja osallistuu myös muuhun kehittämistoimintaan yhdessä kollegoidensa ja esimiehensä kanssa. Toimit esimiehenä noin 25–30 sote-alan opetuksen ja tutkimus- ja kehittämisprojektien työntekijälle. Tehtävään voi kuulua myös sote-alan täydennyskoulutuksen asiakkuuksien hoitamista ja myyntityötä. 

Edellytämme hyviä asiantuntijaorganisaation esimiestaitoja, liiketoimintaymmärrystä, kehittävää työotetta sekä nopeaa reagointikykyä, suunnitelmallisuutta ja joustavuutta. Työ vaatii myös opetus- ja henkilöstöhallinnollisten tietojärjestelmien nopeaa oppimiskykyä. Etsimällämme henkilöllä on ylempi korkeakoulututkinto sekä mielellään pedagoginen pätevyys. Erinomainen suomen ja englannin kielen taito on välttämätön. 

Työsuhteen ehdot ovat Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset. Työaika on 36,25 tuntia viikossa. Työskentely painottuu Otaniemen ja Leppävaaran kampuksille Espoossa. Tällä hetkellä toimimme pääosin etänä. 

Tarjoamme työympäristön, jossa voi vaikuttaa työnsä sisältöön ja kehittää sitä ja omaa osaamistaan. 

Laurean toiminnan arvoperustana ovat yhteisöllisyys, sosiaalinen vastuullisuus ja luovuus. Arvostamme erilaista osaamista ja korkeakouluyhteisön jäsenet voivat olla ylpeitä työstään ja saavutuksistaan. Voit tutustua Laureaan työnantajana oheisen linkin kautta: https://www.laurea.fi/tietoa-meista/tyonantajana/ 

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Tarja Oinonen, puh. 050 531 4864.

Jätä hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja CV:si osoitteessa www.mercuriurval.fi viimeistään 16.5.2021. Löydät tehtävän viitenumerolla FI-16070.  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot