Kehittämispäällikkö
Työterveyslaitos

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2021
Haemme Työkyky ja työurat -yksikköön vakituiseen työsuhteeseen 

KEHITTÄMISPÄÄLLIKKÖÄ kehittämään Työterveyslaitoksen tietoaineistoja ja datayhteistyötä.

Työterveyslaitoksella Solmu-koordinaatiohankkeessa kehitetty Kykyviisari-mittari mahdollistaa vaikeassa työllisyystilanteessa olevan henkilön työkyvyn arvioinnin. Työterveyslaitoksen tavoitteena on levittää mittari laajempaan käyttöön.

Tehtävässä vastaat mittarin viemisestä laajemmin sosiaali- ja terveyshuollon organisaatioiden käyttöön ja osaksi näiden toimijoiden asiakastietojärjestelmiä yhteistyössä projektiryhmän kanssa.

Tämän lisäksi tehtäviisi kuuluu laajemmin verkostoituminen ja yhteistyön edistäminen terveydenhuollon organisaatioihin. Vahvistat Työterveyslaitoksen roolia ja osallistumista erityisesti julkisten tietojärjestelmien yhteistyöverkostoihin. 

Edellytämme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, aiempaa kokemusta projektipäällikkönä toimimisesta sekä terveydenhuollon ja työllisyyspalveluiden toimintatapojen, tietojärjestelmien ja vaatimusten tuntemusta. 

Arvostamme teknistä taustaa, sillä tietojärjestelmäymmärrys sekä riittävä tietoturvaosaaminen ovat tehtävässä tärkeitä. 

Kehittämispäällikkönä olet oma-aloitteinen, innokas uudistamaan ja tarttumaan vaikeiltakin tuntuviin haasteisiin. Sinulla on sujuvat vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot; viihdyt vuorovaikutustilanteissa sekä organisaation sisällä että asiakas- ja yhteistyöverkostoissa. Lisäksi ilmaiset itseäsi sujuvasti ja hallitset hyvin sekä suomen että englannin kielen, niin kirjallisesti kuin suullisesti.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen työn sekä keskeisen roolin osana mukavaa tiimiä. Toimit osaavassa ja moniammatillisessa ympäristössä. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittää Työterveyslaitoksen toimintaa. Rooli antaa sinulle näköalapaikan teknologian hyödyntämiseen työelämän kehittämiseksi sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaan. Käytössäsi ovat laajat työaikaliukumat (klo 6-21) ja etätyömahdollisuus sekä hyvät työsuhde-edut, joihin kuuluvat mm. laaja työterveyshuolto, Smartumin liikunta- ja kulttuurietu sekä mahdollisuus käyttää tunti työaikaa viikossa liikuntaan. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Salla Toppinen-Tanner, puh. 046 851 2517.

Kiinnostuitko? Täytä hakemuslomake ansioluetteloineen viimeistään 7.3.2021 osoitteessa www.ttl.fi/rekry. Toimithan nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja aloitamme haastattelut tehtävään sopivien ehdokkaiden löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1427361
  • Tehtäväalue: Tutkimus ja kehitys
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki