(Poistunut julkaisusta)

Kehittämispäällikkö
Pihlajalinna Terveys Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2020

Tule mukaan osaksi Pihlajalinna Etälääketieteen matkaa alan innovatiivisena ja laadukkaana edelläkävijänä sote-murroksen keskiössä. Nyt on haussa vakituiseen työsuhteeseen Espoon Leppävaarassa sijaitsevaan toimistoomme vahvan ICT-asiantuntemuksen omaava

Kehittämispäällikkö

vastaamaan Pihlajalinna Etälääketieteen liiketoimintoja palvelevien tietotekniikkaprosessien parantamisesta ja kehittämisestä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä yksikön liiketoimintajohtajan, palvelujohtajan ja vastaavien lääkäreiden kanssa ja tuot tiimityöhön vahvan ICT-asiantuntemuksesi. Vastaat yhdessä liiketoimintajohtajan kanssa siitä, että yksikön käytössä olevat ICT-ratkaisut tukevat asiakkaalle tuotettavia ja kehitteillä olevia terveyspalveluita. Vastaat myös yhteistyöstä yksikön sidosryhmien ICT-asiantuntijoiden kanssa.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, kokemusta tieto- ja teknisten järjestelmien kehittämisestä ja hyödyntämisestä liiketoiminnassa sekä projektijohtamistaitoja. Arvostamme erityisesti kokemustasi terveydenhuollon tietojärjestelmistä, etäratkaisuista, toimittajayhteistyön hallinnoimisesta ja IT-kehityshankkeiden läpiviennistä. Onnistuaksesi tehtävässä tarvitset myös liiketoiminnallista, erityisesti terveyspalveluiden tuottamiseen ja kehittämiseen liittyvää ymmärrystä.

Roolisi tiimissämme on keskeinen, ja teet työssäsi yhteistyötä lukuisten sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa. Tämän takia meille on ensisijaisen tärkeää, että olet oma-aloitteinen, asiakaspalveluhenkinen ja yhteistyötaitoinen tiimin jäsen. Olet positiivisesti jämäkkä ja tavoitteellinen persoona, jolla on kykyä ja näkemystä arvioida ICT-ratkaisuja selkeillä liiketoimintahyödyillä ja kehittää terveyspalveluita etsimällä uusia työkaluja sekä parantamalla olemassa olevia prosesseja. Toivomme, että sinulla on erinomainen suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito. Hyvän ruotsin kielen taidon katsomme eduksi.

Kehittämispäällikön tehtävässä pääset seuraamaan Suomen terveydenhuollon uudistusta eturivistä. Vaatimusten vastapainoksi tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden dynaamisessa ja lämminhenkisessä tiimissä, jossa vallitsee positiivinen tekemisen meininki ja jossa tiimin jäsenet tukevat toinen toisiaan. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Tehtävässä on mahdollisuus myös osittaiseen etätyöskentelyyn.

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen mahdollisimman pian osoitteeseen eveliina.mauno-tervala@pihlajalinna.fi. Otsikoi hakemuksesi ”kehittämispäällikkö”. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kysythän meiltä tarvittaessa lisää! Tiedusteluihin vastaa rekrytointipäällikkö Eveliina Mauno-Tervala, p. 050 338 1198.