(Poistunut julkaisusta)

Kehittämispäällikkö
Helsingin kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2020

Työterveys Helsinki on eettisesti toimiva työterveyden asiantuntija, joka tarjoaa vaikuttavimmat ratkaisut tulevaisuuden työyhteisöjen haasteisiin ja jolla on asiakkaidensa kanssa yhteiset tavoitteet, arvopohja ja omistus.

Olemme uudistamassa organisaatiotamme ja haemme joukkoomme KEHITTÄMISPÄÄLLIKKÖÄ konseptoimaan asiantuntijapalveluitamme. Ensimmäisessä vaiheessa palveluiden kehittäminen ja konseptointi kohdistuu työterveyspsykologipalveluihin. Tulet toimimaan esihenkilönä aluksi noin kymmenelle työterveyspsykologille ja jatkossa laajemmalle asiantuntijajoukolle.

Onko sinulla näyttöjä liiketoiminnan tuloksekkaasta kehittämisestä ja onnistuneesta henkilöstö- ja muutosjohtamisesta? Onko terveydenhuollon maailma sinulle työympyröistä tuttu? Oletko esihenkilönä innostava ja kannustava muutoksen mahdollistaja? Me teemme yhdessä työtä asiakkaidemme hyvinvoinnin eteen ja esihenkilönä pääset osaltasi johtamaan toimintakulttuurin muutosta. Odotamme sinulta ymmärrystä asiakkuudenhoidon vaatimuksista sekä intohimoa ja kykyä erinomaisen asiakaskokemuksen saavuttamiseen.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä yhteiskunnallisesti merkittävän toimijan kumppanina, vakituisen työpaikan, joustavuutta työnantajana sekä laajan osaajaverkoston. Saat moniammatillisen työyhteisön tuen ja hyvän perehdytyksen. Meillä on hyvä ilmapiiri, mukavat työkaverit ja viihtyisä työympäristö. Toimitilamme sijaitsevat keskeisellä paikalla Helsinginkadulla Kalliossa.

Meillä pääset osaksi isompaa tarinaa maailman toimivimman kaupungin rakentamisessa ja sen työntekijöiden hyvinvoinnin edistämisessä. Teemme työtä, jotta Helsinki voi hyvin.

Kelpoisuusehto: Tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

Edellytämme:  Kokemusta terveydenhuollon sektorilta tai siihen läheisesti linkittyvältä sektorilta sekä  johtamiskokemusta

Lisätietoja antaa: 
Toimitusjohtaja Tiina Pohjonen puh. 050 571 2668 tiina.pohjonen@hel.fi Soittoaika 12.8.2020 klo 9.00-10.00 & 14.8.2020 klo 11.00-12.00

Yksikön johtaja Ritva Teerimäki puh. 0400 395 108 ritva.teerimaki@hel.fi Soittoaika 7.8.2020 klo 13.00-16.00

Yksikön johtaja Anne-Maj Candolin  puh. 040 574 8265 annemaj.candolin@hel.fi Soittoaika 11.-13.8.2020 klo 15.30-16.30

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.