(Poistunut julkaisusta)

KEHITTÄMISPÄÄLLIKKÖ
Suomen Pipliaseura ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.8.2020

Pipliaseuran työn kautta tavoitamme ihmiset maailmanlaajuisesti heidän omalla kielellään, luomme pohjaa lukutaidolle, vaikutamme syrjiviin asenteisiin ja herätämme mielenkiintoa sanaa kohtaan.

Haemme Suomen Pipliaseuran seurakuntapalvelun tiimiin kehittämispäällikköä, jolla on intoa ja ammattitaitoa ottaa suunnittelu- ja toteutusvastuuta seuran digitaalisten palveluiden kehittämisestä. Työskentelet seurakuntapalvelun ja yksityisvarainhankinnan tehtävissä. Lähimmät työparisi ovat varainhankintapäällikkö ja sidosryhmäpäällikkö.

Edellytämme:

  • ylempää korkeakoulututkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta ja vahvaa työkokemusta
  • ymmärrystä varainhankinnasta, myynnistä ja/tai markkinoinnista
  • kokemusta asiakkuudenhallintajärjestelmän kehittämisestä ja digitaalisten kanavien hyödyntämisestä asiakkuuksien hoidossa
  • kykyä tuottaa eri kohderyhmille suunnattua asiakasviestintää sekä ymmärrystä seurakuntien tavasta toimia
  • hyviä vuorovaikutustaitoja
  • erinomaista suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Katsomme eduksi:  

  • ymmärryksen järjestötoiminnasta ja kansainvälisestä työstä
  • vahvan halun olla kehittämässä ekumeenista järjestöä uudella ja innovatiivisella tavalla
  • ruotsin kielen kirjallisen ja suullisen taidon

 

Tulet osaksi työyhteisöä, jonka toimintaa kuvaavat reiluus, avoimuus ja yhteistyö. Työkulttuurimme on toisia kunnioittava, suvaitseva ja tavoitteellinen. Olemme osa yli 200 maassa tai alueella toimivaa kansainvälistä verkostoa. Meillä saat motivoituneet ja ammattitaitoiset kollegat sekä voit hyödyntää kansainvälisen verkoston osaamista ja innovaatioita.

Meidät tunnetaan luotettavana yhteistyökumppanina, jonka talous on terveellä pohjalla. Tämä mahdollistaa myös toiminnan kehittämisen.

Toimipisteemme sijaitsee Pasilassa valoisissa ja moderneissa toimitiloissa, ja pääset myös matkustamaan satunnaisesti kohdemaissamme.

Työsuhde solmitaan toistaiseksi voimassaolevana mahdollisimman pian. Työsuhteeseen sovelletaan Kristillisten järjestöjen työehtosopimusta (vaativuusryhmä 4 tai 5) sekä paikallisia sopimuksia (henkilökohtainen palkkaus ja työaikahyvitykset).

Kiinnostuitko tehtävästä?

Lisätietoja tehtävästä antavat Mercuri Urvalin konsultti Eveliina Sainio, p. 040 637 0889 ja Suomen Pipliaseuran Seurakuntapalvelun johtaja Antti Siukonen, p. 040 517 8010 (11.8. klo 13-14 ja 17.8. klo 10-11). Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 18.8.2020 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi viite FI-15424. Haastattelut järjestetään Helsingissä elokuun lopussa.