(Poistunut julkaisusta)

Kehittämispäällikkö
Laurea-ammattikorkeakoulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020

Laurea-ammattikorkeakoulu on kansainvälinen metropoli­alueen hyvinvoinnin ja kilpailukyvyn kehittäjä. Työelämään integroitunut korkeakouluyhteisömme keskittyy soveltavaan tutkimukseen ja ammatilliseen korkeakoulutukseen yhdessä työelämän kanssa. Meille laurealaisille palvelulupauksen lu­nastaminen joka päivä on kunnia-asia. 

Laurea-ammattikorkeakoulu on osakeyhtiö, jonka liikevaihto on n. 52 M€ ja joka työllistää n. 550 henkilöä. Uusmaalaisessa korkeakoulussamme on 7800 opiskelijaa. 


Haemme kehittämispäällikköä opetushenkilöstön esimieheksi Lohjalle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen


Haemme joukkoomme energistä ja määrätietoista henkilöä, joka toimii noin 20 henkilön esimiehenä. Kehittämispäällikkö johtaa vastuullaan olevien liiketalouden sekä sairaanhoitajakoulutustiimien toimintaa sekä kehittää AMK-tutkintokoulutustamme ja täydennyskoulutustarjontaamme.
 
Vastaat osaltasi siitä, että opiskelu on laadukasta ja lehtoreiden työskentely jouhevaa ja uutta kehittävää. Lisäksi teet tiivistä yhteistyötä alueen eri toimijoiden kanssa.
 
Edellytämme kokemusta asiantuntijaorganisaation esimiesvastuista, ajantasaista näkemystä työelämän kehityssuunnista, liiketoimintaymmärrystä, kehittävää työotetta sekä nopeaa reagointikykyä, suunnitelmallisuutta ja joustavuutta. Arvostamme kiinnostusta erilaisten pedagogisten toimintamallien kehittämiseen ja soveltamiseen opetuksessa yhteistyössä työelämän edustajien kanssa. Lisäksi arvostamme kokemusta TKI-hankkeiden ja opetuksen välisestä integraatiosta.

Etsimällämme henkilöllä on ylempi korkeakoulututkinto sekä erinomainen suomen ja englannin kielen taito. Arvostamme pedagogista pätevyyttä sekä opetus- ja henkilöstöhallinnollisten tietojärjestelmien osaamista. Työkokemus- ja koulutustaustasi vastaavat monialaisen johtamisen vaateisiin. 

Omaat hyvät vuorovaikutustaidot, olet hyvin organisoitunut ja et ahdistu monen asian yhtäaikaisesta työstämisestä. Olet motivoitunut kehittämään itseäsi laaja-alaisiin esimiestehtäviin ja sitoudut Laurean strategian toteuttamiseen. Esimiehenä keskustelet ja kuuntelet, kannustat ja kehität! 

Tehtävän aloitus 1.11.2020 tai sopimuksen mukaan. Työsuhteen ehdot ja palkkaus ovat Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset.

Lisätietoja kehittämispäällikön tehtävästä antaa yksikön johtaja Krista Pahkin, puh. 040 541 5252 (29.7.2020 klo 10-12, 4.8.2020 klo 10-12, 11.8.2020 klo 9-10).

Haku päättyy 16.8.2020 klo 20.  

Pyydämme jättämään hakemuksen ja CV:n sähköisesti kohdasta Jätä hakemus.
 
Haastattelut toteutetaan ensisijaisesti 21.8., 24.8., 25.8. ja 28.8.2020.