(Poistunut julkaisusta)

Kehittämispäällikkö
Uudenmaan liitto

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020

Haemme maailmanluokan alueen kehittäjää!

Nyt haettava kehittämispäällikkö (elinkeinot) vastaa liiton aluekehitysohjelmien valmistelusta ja ennakointityöstä. Hän toimii verkostojen solmukohtana. Kehittämispäällikkö toimii ryhmänsä lähiesimiehenä.  

Kehittämispäällikön tehtävässä on olennaisinta elinkeinoelämän ja ohjelmatyön tuntemus. Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta aluekehittämistyöstä ja kansainvälisestä yhteistyöstä. Arvostamme aluekehittämisen rahoitusohjelmien tuntemusta sekä hanketyön osaamista.  

Etsimällämme henkilöllä on kehittäjän mieli. Lisäksi edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa, englannin ja ruotsin kielen taitoa sekä hyviä ICT- ja vuorovaikutustaitoja.   

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Tehtävän palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan ja palkkaus perustuu Uudenmaan liiton palkkausjärjestelmään. Tehtävässä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Työ alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan. Pyydämme jättämään hakemukset palkkatoivomuksineen ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmään osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakuaika päättyy 30.3.2020 klo 15.00. 

Lisätietoja antaa johtaja Juha Eskelinen, puh. 040 575 2993, juha.eskelinen@uudenmaanliitto.fi.