(Poistunut julkaisusta)

Kehittämispäällikkö
Opetushallitus

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019

Opetushallituksen tehtävänä on kehittää koulutusta, varhaiskasvatusta ja elinikäistä oppimista, hoitaa näihin liittyvät palvelu- ja hallintotehtävät sekä ennakoida osaamis- ja koulutustarpeita. Opetushallitus edistää yhteiskunnan kansainvälistymistä ja suomalaisen koulutuksen tunnettuutta ja yhteistyötä ulkomailla.

Tehtävän kuvaus

Onko osaamisen kehittäminen intohimosi? Etsimme verkkopedagogiikan mahdollisuuksista innostunutta asiantuntijaa Opetushallituksen maksullisia koulutuksia ja tapahtumia tuottavan tiimin vetäjäksi. Tiimi tuottaa kasvatus- ja opetusalan ammattilaisille suunnattuja, Opetushallituksen asiantuntijuuteen perustuvia korkealaatuisia lyhytkestoisia koulutuksia ja tapahtumia. Tarjoamme asiakkaidemme päivittäistä työtä tukevia palveluita kaikille koulutusasteille, niin kotimaiselle kuin kansainvälisellekin yleisölle.

Tehtävänäsi on uudistaa koulutus- ja tapahtumatuotantoamme esimerkiksi tuomalla lähikoulutusten rinnalle digipedagogisia ratkaisuja luovasti hyödyntäviä koulutuspalveluita. Kehität digitaalista opetusta ja oppimista yhteistyössä asiakkaidemme ja koko viraston kanssa. Tavoitteenasi on tarjota asiakkaillemme vaikuttavia koulutus- ja tapahtumakokemuksia ajasta ja paikasta riippumatta. Innostat ja tuet Opetushallituksen asiantuntijoita tuottamaan kekseliäitä ja laadukkaita tapahtumia sekä digitaalisia opiskelun ja opetuksen palveluita.

Tiiminvetäjänä hyödynnät projektijohtamisen, koordinoinnin ja fasilitoinnin taitojasi. Johdat tiimiäsi myynnillisellä ja markkinointihenkisellä otteella, tavoitteenasi liiketoiminnan kehittäminen ja uusien mahdollisuuksien etsiminen. Pystyt organisoimaan tapahtumahallintapalvelun käyttöönoton virastossa ja asiantuntemuksesi on käytettävissä esimerkiksi oppimisympäristön hankinnassa.

Hakijalta odotamme

Tunnet alan parhaat digitaaliset ratkaisut ja työkalupakkiisi kuuluvat niin vuorovaikutukselliset verkkokoulutukset kuin innostavat itseopiskelumateriaalitkin. Sinulla on näyttöjä vaikuttavien digitaalisten oppimiskokemusten kehittämisestä. Modernit opetus- ja oppimismenetelmät, opetusteknologia, oppimisalustat ja osallistujien aktivointityökalut ovat sinulle tuttuja.

Seuraat aktiivisesti alan trendejä ja toimintaympäristön muutoksia. Hyödynnät työssä verkostojasi ja työotteesi on asiakaslähtöinen ja kehittämisorientoitunut. Koulutussektori on sinulle tuttu ja sinulla on ymmärrys osaamisen kehittämisen digitaalisista palveluista työelämän käyttöön. Olet luonteva viestijä ja näkyvä vuorovaikuttaja.

Sinulla on kokemusta koulutusten ja tapahtumien tuottamisesta sekä lähitilanteissa että digitaalisissa toimintaympäristöissä. Olet päässyt soveltamaan pedagogista tietämystäsi esimerkiksi opettajana tai kouluttajana.

Parhaat edellytykset tehtävän hoitamiseen antaa soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja vahva verkkopedagoginen osaaminen. Pystyt tukemaan sisällöntuottajiamme digipedagogisissa ratkaisuissa. Olet kiinnostunut monimuotopedagogiikasta ja osaat esimerkiksi integroida lähi- ja etäopetusta.

Opetushallituksessa pääset tekemään merkityksellistä työtä kasvatus- ja opetusalan ammattilaisten osaamisen kehittämisen parissa. Tiimilläsi on pitkä kokemus koulutusten ja tapahtumien tuottamisesta.

Työssä tarvittava kielitaito

Tehtävässä onnistuminen edellyttää erinomaista suomen kielen taitoa ja vähintään hyvää ruotsin ja englannin kielen taitoa.

Tehtävän tiedot

Tehtävän kesto: Vakinainen

Työaika: Virastotyöaika

Tehtävä alkaa: 1.11.2019

tai sopimuksen mukaan.

Virka on viraston yhteinen.

Tehtävän hakemista koskevat tiedot

Hae viimeistään: 30.9.2019 16:15

ID: 29-221-2019

Sähköiset hakemukset:
Hae tehtävää sähköisesti tämän linkin kautta.

Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.

Opetushallituksen kirjaamo
PL 380
00531 Helsinki

Palkkaukseen liittyvät tiedot

Palkkaus määräytyy aiemmin hankitun osaamisen ja kokemuksen mukaan välille 4600-4800 e/kk.

 

Tehtävä

Ilmoitettujen työpaikkojen määrä: 1

1

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä

 

Paula Merikko
opetusneuvos, yksikön päällikkö
029 533 1783

paula.merikko@oph.fi
 

 

Muut tehtävään liittyvät tiedot

 

Lisätietoja: Opetushallitus

Koeaika on 6 kuukautta.