(Poistunut julkaisusta)

Kehittämispäällikkö
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2019

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen Tuotteet -yksikkö hakee

Kehittämispäällikköä (Tuote-ja palveluvalikoima) Helsinkiin

vakituiseen työsuhteeseen 1.9.2019 alkaen (tai sopimuksen mukaan).

Kehittämispäällikkönä vastaat Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) tuote- ja palveluvalikoiman kehittämisestä. Edistät THL:n käyttäjäkeskeistä suunnittelu- ja toimintakulttuuria sekä toteutat THL:n visiota Olemme maailman vaikuttavin terveys- ja hyvinvointialan tutkimuslaitos ja strategista tavoitetta Vastaamme tietotarpeisiin laadukkaasti ja oikea-aikaisesti omalta osaltasi.

Työtehtäviisi kuuluu ensisijassa THL:n digitaalisen tuote- ja palveluvalikoiman strateginen kehittäminen. Työn tavoitteena on kehittää ja uudistaa THL:n tuote- ja palveluvalikoima vastaamaan paremmin asiakkaiden tarpeita ja samalla tarjota THL:n tuottamaa tietoa paremmin asiakkaiden saataville. Tehtävässä tuotat tiekartan tuote- ja palveluvalikoiman kehittämiselle ja johdat sen toteuttamista, tekemällä välillä itsekin kädet savessa töitä. Osana työtäsi kehität asiakastiedon (kävijäseuranta, käyttäjäpalaute, asiakastutkimukset) hyödyntämistä tuote- ja palveluvalikoiman kehittämisessä.

Kehittämispäällikkönä organisoit tarvittaessa projektiryhmän ja ohjausryhmän toimintaa, vastaat budjetin, aikataulujen, hankintojen ja työsuunnitelmien laatimisesta ja seurannasta, asiakkaiden osallistamisesta ja kuulemisesta, käytettävästä lopputuloksesta ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä mm. viestinnän, asiakkuustiimin, tietohallinnon ja asiakkaiden kanssa.

Raportoit tehtävässäsi Tuotteet -yksikön päällikölle.

Hakijalta odotamme

Olet johtanut kehittämisprojekteja ja/tai tiimejä. Olet asiantuntija ja kehittäjä, jolla on vahva osaaminen palvelumuotoilun hyödyntämisestä. Ymmärrät ICT-projektien sielunelämää ja tiedät, millaista on johtaa muutosprojekteja. Olet positiivinen, avoin persoona, jota on helppo lähestyä. Pidät asioiden kehittämisestä yhdessä erilaista osaamista omaavien ihmisten kanssa. Omaat vahvaa käytännön kokemusta palvelujen kehittämisestä ja asiakkaan osallistamisesta kehitystyöhön.

Työotteesi on itsenäinen ja aloitteellinen. Tavoitteiden saavuttamisessa sinua ohjaa pitkäjänteisyys ja tuloksellisuus. Olet valmis käärimään hihat ja viemään asioita aktiivisesti eteenpäin. Toimit tehtävässäsi tiiviissä yhteistyössä monien eri sidosryhmien kanssa: tehtävässä onnistuminen edellyttää erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja.

Sinulla on kokonaisnäkemystä ja kokemusta (ketterien) ICT-projektien läpiviennistä, vastuunjaosta ja aikatauluista. Hallitset konseptoinnin, vaatimusmäärittelyjen sekä käytettävyyden periaatteita. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Sosiaali- ja terveysalan tuntemus on etu, mutta ei pakollista.

Olet energinen ja aikaansaava persoona, jolla pysyy useamman projektin langat käsissä samanaikaisesti. Osaat priorisoida työtäsi ja näet ongelmien sijaan ratkaisuja. (Digitaalisten) palvelujen kehittäminen ja käyttäjäkokemus innostaa sinua, seuraat alaasi ja tuot ratkaisuja ja ideoita työpaikallesi.

 

Palkkaukseen liittyvät tiedot:

Tehtävä sijoittuu THL:n palkkausjärjestelmässä vaativuusluokkaan 4 (4 044,70 €/kk). Lisäksi maksetaan suoriutumiseen perustuvaa henkilökohtaista palkanosaa.

 

MUUT TEHTÄVÄÄN LIITTYVÄT TIEDOT

Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.