(Poistunut julkaisusta)

Kehittämispäällikkö
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019

Helsingin Seudun Osuuspankki on OP Ryhmän suurin vähittäispankki ja kasvaa vahvasti pääkaupunkiseudun talouskasvun imussa. Haluamme olla johtava ja vetovoimaisin finanssipalveluiden tarjoaja pääkaupunkiseudulla vuonna 2025. Asiakkaita meillä on lähes 400 000, joista yritysasiakkaita lähes 30 000. Palvelemme asiakkaitamme yli 600 pankki- ja vakuutusalan ammattilaisen voimin. Toimintamme perustuu meille tärkeisiin arvoihin: ihmisläheisyyteen, vastuullisuuteen ja yhdessä menestymiseen.

Haemme OP Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen

Kehittämispäällikköä

johtamaan Osaamiskeskuksen toimintaa. Vastaat resurssienhallinnan, rekrytoinnin, perehdytyksen ja osaamisen kehittämisen kokonaisuudesta OP Helsingissä ja varmistat laadukkaan tuen henkilöstölle liiketoiminnan tavoitteiden toteuttamiseksi yhdessä osaavan tiimisi kanssa. Vastaat vetovoimaisen työnantajakuvan rakentamisesta ja HR-prosessien sujuvuudesta. Raportoit tehtävässäsi henkilöstöjohtajalle.

Olet tärkeässä roolissa varmistamassa erinomaista työntekijäkokemusta OP Helsingissä. Olet mukana kehittämässä kanssamme toimintatapojamme työntekijäkokemuksen parantamiseksi työsuhteen elinkaaren tärkeissä hetkissä. Ohjaat kehittämistyötä Osaamiskeskuksessa hyödyntämällä ketteriä toimintatapoja ja osallistamalla henkilöstöä. Osallistut liiketoiminnan kehittämiseen tiiviissä yhteistyössä henkilöstöjohtajan ja liiketoimintajohdon kanssa, suunnittelet luovia ratkaisuja sen tueksi ja toteutat ideat yhdessä Osaamiskeskuksen ja muun OP:n yhteistyöverkoston kanssa.

Mitä odotamme 

Olet henkilöstöjohtamisen tai henkilöstön kehittämisen ammattilainen ja sinulla on kokemusta kehittämisen ohjaamisesta. Finanssialan tuntemus on eduksi tehtävässä menestymiselle, erityisesti tärkeää on tuntea finanssialan sääntelyn vaatimukset henkilöstön osaamiselle. Sinulla on mielellään usean vuoden kokemus esimiestehtävästä, erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Sinulla on myös näyttöä laajasta organisaatiorajat ylittävästä yhteistyöstä.

Työskentelyotteesi on tavoitteellinen ja vastuullinen. Saat aikaan tuloksia ja saat tiimin mukaan hyvällä draivilla. Olet valmis laittamaan itse kädet saveen ja johdat esimerkilläsi. Luot ympärillesi energistä ja positiivista tunnelmaa. Asenteesi on ratkaisuhakuinen ja hyvillä yhteistyötaidoillasi sovit hyvin välittömään ja rentoon tiimiimme.

Me tarjoamme

Tarjoamme sinulle haastavan työtehtävän ja mahdollisuuden viedä OP Ryhmän suurimman vähittäispankin työntekijäkokemusta seuraavalle tasolle. Hyvästä työstä palkitsee mittava henkilöstöetu- ja palkitsemiskokonaisuus sekä OP Ryhmän uramahdollisuudet.

Lisätietoja

Haluatko tietää lisää tehtävästä tai meistä? Henkilöstöjohtaja Elina Aho vastaa mielellään kysymyksiisi puhelimitse 17.5. klo 15.30-17, p. 044 558 0026. Jos onnistuimme jo vakuuttamaan sinut, kerro itsestäsi urasivustomme kautta viimeistään 2.6.2019 mennessä. Älä suotta jätä hakemistasi viimeiseen päivään, sillä viemme rekrytointiprosessia eteenpäin jo hakuajan kuluessa. Hakijalta tarkistetaan luottotiedot ja teetetään huumaustesti sekä terveyskysely.