(Poistunut julkaisusta)

Kehittämispäällikkö
Tehy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2019

Haemme nyt

KEHITTÄMISPÄÄLLIKKÖÄ

Yhteiskuntasuhteet ja kehittäminen –toimialalle

Laajaan ja mielenkiintoiseen tehtävääsi kuuluu yhteiskunnallinen vaikuttaminen, tutkimus- ja työelämän kehittäminen ja edunvalvonta sosiaali- ja terveysalan ammattihenkilöiden työskentelyedellytysten parantamiseksi. Seuraat sosiaali- ja terveysalan kehittymistä ja muutoksia. Seuraat muutoksien vaikutuksia terveydenhuollon ammattihenkilöiden työhön ja työelämään kansallisella ja EU-tasolla.

Osallistut Tehyä koskevaan yhteiskunnalliseen edunvalvontaan ja vaikutat Tehyn politiikkaohjelmiin. Keskeiset tehtäväsi ovat mm.

  • sosiaali- ja terveyspolitiikkaan sekä palvelujärjestelmään ja -rakenteisiin liittyvä edunvalvonta
  • hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen liittyvä vaikuttaminen ja yhteistyö
  • yhteiskunnallisten muutosten ja tulevaisuuden ennakointi
  • sidosryhmäyhteistyö viranomais- ja asiantuntijaverkostoissa
  • ammattihenkilöitä koskeva lainsäädäntö ja ammattihenkilöiden vastuukysymykset
  • sosiaali- ja terveysalan vetovoima.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vankkaa sosiaali- ja terveysalan palvelujärjestelmän ja työelämän tuntemusta, laillistetun terveydenhuollon ammattihenkilön kelpoisuutta, tiedekorkeakoulututkintoa sekä kokemusta terveys- tai sosiaalialan johtamistehtävistä. Olet yhteistyökykyinen, hyvin verkostoitunut ja vaikuttamiskykyinen ammattilainen, joka edistää osaamisellaan tehyläistä edunvalvontaa. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös hyvää suomen ja englannin kielten taitoa, hyvä ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Eduksi katsotaan soveltuva akateeminen tieteellinen jatkotutkinto ja/tai järjestötoiminnan tuntemus.

Tarjoamme laaja-alaisen ja vastuullisen työtehtävän arvostetussa järjestössä sekä mahdollisuuden olla vaikuttamassa suomalaisen sosiaali- ja terveydenhuollon ja työelämän laatuun sekä koulutuksen kehittymiseen.

Tiedusteluihin vastaa Arespartnersin konsultti Johanna Lipponen, puh. 044 738 8988, varmimmin tavoitettavissa to 7.3.2019 klo 8:30 – 10 sekä ma 11.3. klo 8:30 – 10. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 18.3.2019 mennessä osoitteessa www.arespartners.fi/aresnets.