(Poistunut julkaisusta)

KEHITTÄMISPÄÄLLIKKÖ
Oy Apotti Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Haluatko päästä osaksi maailman ensimmäistä sosiaali- ja terveydenhuollon yhdistävää toiminnan muutoshanketta, jota tukemaan on hankittu maailmanluokan asiakas- ja potilastietojärjestelmä?

Jos nautit merkityksellisestä työstä yhtä paljon kuin noin 400 huippuammattilaisten joukossa työskentelemisestä - Apotti on oikea paikka sinulle! Apotti on sosiaali- ja terveydenhuollon muutoshanke, jonka tarkoituksena on parantaa sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaa ja palveluja. 

Haemme osaavaa liiketoiminnan
KEHITTÄMISPÄÄLLIKKÖÄ toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Vastaat Apotti Oy:n liiketoimintaprosessien ja toimintatapojen kehittämisestä sekä huolehdit siitä, että uudet toimintatavat sekä tavoitellut asiakas- ja liiketoimintahyödyt realisoituvat. Olet avainhenkilö organisaatiomme strategia- ja muiden liiketoimintaprosessien kehittämisessä sekä niiden toiminnallistamisessa tulevaisuuden tarpeita vastaavasti. Yhtiön sisäisen toiminnan kehittämisen lisäksi olet mukana toimintaympäristömme mukanaan tuomissa muutoksissa. Työskentelet roolissasi tiiviisti yhteistyössä johdon, esimiesten ja muiden asiantuntijoidemme kanssa. Tehtäväalue on monipuolinen ja laaja-alainen liiketoiminnan kehittämistehtävä, joka osaltaan täsmentyy valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Odotamme sinulta vahvaa kokemusta organisaation liiketoimintaprosessien ja toimintatapojen kehittämisestä sekä ymmärrät myös laadukkaan toiminnan merkityksen liiketoiminnassa. Ymmärrät liiketoiminnan tarpeita ja osaat hyödyntää erilaisia työvälineitä liiketoiminnan kehittämisessä. Tunnet olosi kotoisaksi, kun puhumme scrumia, leania tai safea. Tehtävässä onnistuminen edellyttää erinomaisia viestintä-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä aktiivista ja systemaattista, ratkaisuhakuista työskentelyotetta.

Hakemallamme henkilöllä on tehtävään sopiva ylempi korkeakoulututkinto, aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä dynaamiseen toimintaympäristöömme sopivaa uudisraivaaja-asennetta.

Tarjoamme mielenkiintoisen toimintaympäristön nuoressa yhtiössämme ja muutoksessa olevan toimialan tarjoamat monipuoliset oppimis- ja kehittymismahdollisuudet sekä mahdollisuuden työskennellä tiiviissä yhteistyössä organisaatiomme kanssa.

Toimipisteemme on tällä hetkellä Vallilassa, mutta muutamme syksyllä täysin uusittuihin tiloihimme Pitäjänmäkeen.

Täytä hakemus liitteineen ja palkkatoiveineen 28.2.2019 mennessä. Käymme hakemuksia läpi sitä mukaa kun niitä saapuu ja kutsumme haastatteluun sopivaksi arvioituja henkilöitä jo ennen hakuajan päättymistä.   

Lisätietoja antaa hallintojohtaja Hannu Laitinen, puh. 040 653 0094.

Tiedustelut sähköpostitse muodossa etunimi.sukunimi@apotti.fi

www.apotti.fi