(Poistunut julkaisusta)

Kehittämispäällikkö
Työturvallisuuskeskus

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.3.2019

Työturvallisuuskeskus ry edistää työturvallisuutta ja työsuojeluyhteistyötä työpaikoilla. Työturvallisuudella tarkoitamme fyysisiä, psyykkisiä ja sosiaalisia työolosuhteita sekä niiden vaikutuksia yksilön ja organisaation hyvinvointiin. Tarjoamme työpaikoille koulutusta, tietoaineistoja, menetelmiä ja työkaluja sekä ylläpidämme työsuojeluhenkilörekisteriä. Visiomme on, että kaikilla työpaikoilla on osaamista ja intoa jatkuvasti parantaa työturvallisuutta.

Haemme

KEHITTÄMISPÄÄLLIKKÖÄ 

erityisesti koulutustoimintamme kehittämiseen.

Kehittämispäällikkö toimii lisäksi Turvallinen työympäristö -teematiimin vetäjänä ja lähiesimiehenä noin kymmenelle henkilölle sekä johtoryhmän jäsenenä.

Tarjoamme haastavan ja uusiutuvan tehtäväkentän, monipuolisen toimintaympäristön ja nykyaikaiset työn tekemisen edellytykset.

Edellytämme hakijalta

  • vankkaa käytännön kokemusta kouluttamisesta, koulutustoiminnan suunnittelusta, koordinoinnista ja strategisesta kehittämisestä sekä hyvää perehtyneisyyttä verkko- ja monimuotokoulutukseen ja sen tuotteistamiseen
  • vahvaa osaamista työympäristötekijöistä ja työsuojelutoiminnasta sekä työpaikkojen kehittämistyöstä, erityisesti työturvallisuuden, työhyvinvoinnin ja yhteistoiminnan kehittämisestä
  • esimieskokemusta ja hyvää yhteistyökykyä
  • matkustusvalmiutta.

Katsomme eduksi aikaisemman esimieskokemuksen asiantuntijaorganisaatiosta, työelämän ja työturvallisuuden verkostojen tuntemuksen sekä kielitaidon.

Lähetä hakemuksesi verkon kautta viimeistään 5.4.2019.