(Poistunut julkaisusta)

Kehittämispäällikkö
Keskinäinen Vakuutusyhtiö Turva

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018

Etsimme Tampereelle pääkonttoriimme

KEHITTÄMISPÄÄLLIKKÖÄ

Toimit myynnin johdon tukena ja autat kentän henkilöstöä sekä myynnillisten että toiminnallisten tavoitteiden saavuttamisessa. Kehität yhteistyötä kentän henkilöstön ja muun Turvan organisaation välisessä vuorovaikutuksessa. Hoidat itsenäisesti Sinulle osoitettuja kehittämishankkeita, tunnistat toiminnan muutoksen tarpeet ja vastaat omien hankkeiden läpiviennistä Turvassa.

Sinulla on tehtävään soveltuvaa kokemusta liike-elämästä, olet kehittämishakuinen ja koet roolisi sekä myyntiorganisaation tukena, että hyvän asiakaskokemuksen mahdollistajana itsellesi soveltuvana. Olet aktiivinen ja palveluhenkinen yhteistyön rakentaja, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot niin suullisesti kuin kirjallisesti sekä hyvä englannin kielitaito. Vakuutusalan kokemuksesta on tehtävässä etua, mutta se ei ole välttämätöntä. Tunnet ehkä jo Microsoftin CRM-järjestelmää ja pystyt kuvaamaan liiketoiminnan tarpeita myös järjestelmäkehityshankkeissa.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla PERSONNEL GROUP, Tytti Miskala, puh. 0405230110 tai Ari Juvonen, puh. (03) 3138 0444. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 19.8.2018 mennessä web-sivujen www.personnel.fi kautta.