(Poistunut julkaisusta)

Kehittämispäällikkö
Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018

Osaamistasi tarvitaan, tule töihin EHYTiin!

Haemme nyt kehittämispäällikköä

 

EHYT ry:n johtoryhmän jäsenenä vastaat järjestön kehittämis- ja vaikuttamistyön tuesta nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Kehittämispäällikön tehtäviin lukeutuu järjestön nykyisen toiminnan laaja-alainen kehittäminen ja uuden toiminnan suunnittelu yhdessä toiminnanjohtajan sekä muun johtoryhmän kanssa. Lisäksi osallistut järjestön uuden strategian valmisteluun yhdessä johtoryhmän, luottamushallinnon sekä eri sidosryhmien kanssa.

 

Edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, näkemyksellisyyttä päihdehaittojen ehkäisyn tulevaisuudesta, perehtyneisyyttä kansalaisjärjestötoimintaan, kokemusta yhteiskuntavaikuttamisesta sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja viestintävalmiuksia.

Arvostamme myös perehtyneisyyttä päihdehaittojen ehkäisyyn, innovatiivista otetta, kohderyhmiemme ja toiminta-areenoidemme tuntemusta, kokemusta sosiaali- ja terveysjärjestöjen rahoituksesta sekä alan yhteistyöverkostojen tuntemusta.

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän arvostetun ja kehittyvän järjestön kehittämistehtävissä, hyvän ja osaavan työyhteisön sekä yhteiskunnallisesti merkityksellisen työn.

Odotamme hakemuksia ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 24.6.2018 mennessä sähköpostitse juha.mikkonen(a)ehyt.fi. Tehtävä pyritään täyttämään mahdollisimman pian.

 

Lisätietoja tehtävästä:

EHYT ry:n toiminnanjohtaja Juha Mikkonen, p. 050 527 4780 ja puheenjohtaja Hanna Tainio, (hanna.tainio(a)kuntaliitto.fi), p. 050 567 1624 sekä www.ehyt.fi