(Poistunut julkaisusta)

Kehittämispäällikkö
Työterveyslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2018

Etsimme määräaikaiseen työsuhteeseen osaavaa ja kokenutta kehittämispäällikköä viemään läpi toiminnanohjausjärjestelmän vaihtoprojektin.

Odotamme

Edellytämme sinulta syvällistä kokemusta talousjärjestelmistä ja toiminnanohjausjärjestelmistä. Olet ollut keskeisessä roolissa toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotossa tai vaihdossa. Sinulla on myös vankka työhistoria talouden osaajana, tunnet talouden prosessit ja pystyt kehittämään sekä sisäistä että ulkoista laskentaa. Projektien johtaminen on sinulle tuttua ja olet toiminut projektipäällikkönä onnistuneissa kehittämisprojekteissa.

Olet yhteistyökykyinen, jämpti organisoija ja osaat huolehtia tiedonkulusta eri toimijoiden kesken. Pystyt hahmottamaan monimutkaisia kokonaisuuksia ja sovittamaan erilaisia tarpeita yhteen. Käyttäjäkokemus ja sujuvat prosessit ovat työsi keskiössä. Säilytät hyvän työvireen myös haastavissa ja epävarmoissa tilanteissa.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle haasteellisen tehtävän Työterveyslaitoksen toiminnan keskeisen järjestelmän uudistamisessa. Tehtäviisi voi kuulua myös muita kehitys- ja tuki –yksikön työtehtäviä. Pääset työskentelemään laajasti koko henkilöstön kanssa ja työtäsi tukevat Kehitys ja tuki -yksikön asiantuntijat. Myös työhyvinvointia tukevat henkilöstöetumme ovat käytettävissäsi.

Hakeminen

Täytä hakemus palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen pikaisesti, haastattelemme hakijoita ja rekrytoimme heti, kun sopiva hakija on löytynyt. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan ja se on määräaikainen 31.5.2020 saakka. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

Lisätietoja: Juulia Ijäs, johtaja Talous ja HR, puh 043 825 6771, tai sähköpostilla juulia.ijas@ttl.fi