Kehittämispäällikkö / TREDU
Tredu Ammatillinen koulutus

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Ammatillista etumatkaa - Rohkee, Retee ja Reilu Tredu. Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella Pirkanmaalla, palveluita tarjotaan valtakunnallisesti. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta tai aikuista. Henkilöstöä on noin tuhat. Tredu palvelee yrityksiä henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Tredu tarjoaa yrityksille mm. täydennyskoulutusta, osaavia työntekijöitä ja opiskelijoita oppisopimuksella ja koulutussopimuksella. Ammatilliseen koulutukseen hakeudutaan sekä jatkuvan haun, että yhteishaun kautta.

Haemme kehittämispäällikköä määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.2. (tai sopimuksen mukaan) - 31.12.2021.

Kehittämispäällikkö vastaa Tredun digitaalisten ohjauspalveluiden, verkko-opetuksen sekä virtuaalisten oppimisympäristöjen kehittämisen kokonaisuudesta, ns. eTredu-kehittämisprojektin toteuttamisesta. Kehittämispäällikkö vastaa kehittämisprojektin käytännön suunnittelusta, organisoinnista ja toimintojen koordinoinnista. Hän vastaa toteutuksen vaiheistuksesta ja aikataulusta sekä budjetista. Kehittämispäällikkö vastaa laitteiden, ratkaisujen ja asiantuntijapalveluiden hankinnasta ja tukee oppimisympäristöjen kehittämistä eri koulutusaloilla. Kehittämispäällikkö tekee yhteistyötä eri toimijoiden kanssa ja etsii tarvittavat verkostokumppanit ja asiantuntijat kehittämistoiminnan etenemisen varmistamiseksi.

Edellytämme valittavalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Arvostamme opetuksen digitaalisten ratkaisujen ja virtuaalisten oppimisympäristöjen erittäin hyvää tuntemusta ja kokemusta näiden kehittämisestä. Arvostamme kokemusta kehittämisprojektien läpiviennistä. Toivomme valittavalta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työhön että yhteistyöhön eri toimijoiden kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antavat kehitysjohtaja Tuula Hoivala, puh. 050 329 5711 ja kehittämispäällikkö Elisa Helminen, puh. 050 576 2370.

Hakuaika päättyy 24.1.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Kehitysjohtaja Tuula Hoivala, puh. 050 329 5711 ja kehittämispäällikkö Elisa Helminen, puh. 050 576 2370.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1413335
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa, Tampere