(Poistunut julkaisusta)

Kehittämispäällikkö, tietoaineistot
Työterveyslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2020
Haemme Työkyky ja työurat -yksikköön määräaikaiseen työsuhteeseen 

KEHITTÄMISPÄÄLLIKKÖÄ kehittämään Työterveyslaitoksen tietoaineistoja ja datayhteistyötä.

Vastaat ESR-rahoitteisen SOLMU-koordinaatiohankkeessa kehitetyn Kykyviisari -mittarin levittämisestä muiden organisaatioiden (erityisesti sote- ja työllisyydenhoidon) tietojärjestelmiin yhteistyössä projektiryhmän kanssa. Tehtäviisi kuuluu lisäksi teknisen asiantuntijan roolissa verkostoitumista ja yhteistyön edistämistä erityisesti terveydenhuollon organisaatioihin. Toimit tiiviissä yhteistyössä Työkyky ja työurat -yksikön tutkijoiden ja Digi ja data -yksikön asiantuntijoiden kanssa.

Edellytämme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, aiempaa kokemusta projektipäällikkönä toimimisesta sekä kiinnostusta kehittää Työterveyslaitoksen roolia ja osallistumista erityisesti julkisten tietojärjestelmien yhteistyöverkostoihin. Tekninen ja tietojärjestelmä -ymmärrys sekä tietoturvaosaaminen on tehtävässä tärkeää. Lisäksi eduksi katsotaan aiempi integraatio-osaaminen sekä terveydenhuollon ja työllisyyspalveluiden tietojärjestelmien tuntemus.

Kehittämispäällikkönä olet oma-aloitteinen, innokas uudistamaan ja tarttumaan vaikeiltakin tuntuviin haasteisiin. Sinulla on sujuvat vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot; viihdyt vuorovaikutustilanteissa sekä organisaation sisällä että asiakas- ja yhteistyöverkostoissa. Lisäksi ilmaiset itseäsi sujuvasti ja hallitset hyvin sekä suomen että englannin kielen, niin kirjallisesti kuin suullisesti.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen työn sekä keskeisen roolin osana mukavaa tiimiä. Toimit osaavassa ja moniammatillisessa ympäristössä. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittää Työterveyslaitoksen toimintaa. Rooli antaa sinulle näköalapaikan teknologian hyödyntämiseen työelämän kehittämiseksi sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi.

Työsuhde on määräaikainen 30.9.2022 asti ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaan. Käytössäsi ovat laajat työaikaliukumat (klo 6-21) ja etätyömahdollisuus sekä hyvät työsuhde-edut, joihin kuuluvat mm. laaja työterveyshuolto, Smartumin liikunta- ja kulttuurietu sekä mahdollisuus käyttää tunti työaikaa viikossa liikuntaan. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.


Lisätietoja
Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Salla Toppinen-Tanner, puh. 046 851 2517.


Hakeminen
Kiinnostuitko? Täytä hakemuslomake ansioluetteloineen viimeistään 31.10.2020 osoitteessa www.ttl.fi/rekry. Toimithan nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja aloitamme haastattelut tehtävään sopivien ehdokkaiden löydyttyä.