(Poistunut julkaisusta)

Kehittämispäällikkö, tekninen arkkitehtuuri
Työterveyslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2018

Työterveyslaitoksen tietohallinto perustuu moderneihin ratkaisuihin, osaaviin kumppaneihin sekä ketteriin ja asiakaslähtöisiin toimintatapoihin. Tietotekniikkatiimimme vastaa tietotekniikkapalveluiden ja infrastruktuurin tarjoamisesta laitoksen työntekijöille ja sidosryhmille, järjestelmien kehittämisestä sekä uusien ohjelmistopohjaisten palveluiden toteuttamisesta asiakkaidemme käyttöön. Haemme tiimimme vahvistukseksi Töölön toimipisteeseen, vakituiseen työsuhteeseen kehittämispäällikköä, joka vastaa teknisen arkkitehtuurin kehittämisestä.

Kehittämispäällikkö, tekninen arkkitehtuuri vastaa laitoksen tietotekniikkapalveluiden tietojärjestelmä- ja teknologia-arkkitehtuurin hallinnasta ja kehittämisestä. Hän huolehtii siitä, että järjestelmät vastaavat toiminnan tarpeisiin, toimivat hyvin yhdessä, ovat tietoturvallisia sekä hyvin varmistettuja ja käytettäviä.

Tässä roolissa kehittämispäällikkö:

  • Ohjaa laitoksen tietotekniikkatoimittajia ja tekee heidän kanssaan yhteistyötä järjestelmien ja infrastruktuurin kehittämiseksi sekä tietoturvan varmistamiseksi
  • Kehittää palveluhallinnan toimintatapoja ja prosesseja yhdessä toimittajien kanssa
  • Osallistuu järjestelmien ja ratkaisujen kehittämiseen palvelupäälliköiden, järjestelmäryhmien ja toimintojen omistajien kanssa ja tukee heitä teknisten ratkaisujen suunnittelussa ja toteutuksessa
  • Osallistuu kehittämisprojekteihin järjestelmäarkkitehtuurin asiantuntijana ja tarvittaessa vetää projekteja toimittajien ja alihankkijoiden kanssa.
  • Huolehtii arkkitehtuurin ja ratkaisujen dokumentoinnista
  • Tehtävän hoito edellyttää vahvaa tietojärjestelmäosaamista, kokemustaustaa käytännön arkkitehtuuri- ja kehittämistyöstä sekä palveluhallinnan toimintatavoista.

Sinulla on käytännön osaamista tyypillisistä ICT-ympäristöjen ratkaisuista. Arvostamme kokemusta mm. laitehallinnasta sekä työasemaympäristön että mobiililaitteiden osalta, käyttäjähallinnasta sekä tunnistautumisesta, ohjelmistojakeluista, virtualisoinnista, tietokannoista ja tietoliikenteestä. Hyvä tietoturvaosaaminen on välttämätöntä.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta Microsoft-pohjaisten ratkaisujen (esimerkiksi AD/ADFS, ESB, SQL Server, Office, Sharepoint, Skype, Intune) hyödyntämisestä. Käytännön kokemus SaaS-palveluiden käyttöönotosta katsotaan eduksi.

Tehtävässä on eduksi, jos:

  • Olet yhteistyökykyinen ja palveluorientoitunut. Ymmärrät käyttäjien tarpeita ja toimit sujuvasti tekniikan edustajana myös ei-teknisten ihmisten kanssa
  • Pystyt toimimaan projektien kehitystiimin jäsenenä sekä tarvittaessa vetämään projekteja yhdessä toimittajien ja alihankkijoiden kanssa
  • Toimit sujuvasti yhteistyössä järjestelmä- tai ICT-infrastruktuuritoimittajien kanssa ja sinulla on aikaisempaa kokemusta sekä toimittajien ohjaamisesta sekä tietotekniikan hankinnoista
  • Ilmaiset itseäsi sujuvasti ja hallitset hyvin sekä suomen että englannin kielen, niin kirjallisesti kuin suullisesti

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen työn sekä keskeisen roolin osana mukavaa tiimiä. Toimit osaavassa ja moniammatillisessa ympäristössä ja sinulla on mahdollisuus kehittää Työterveyslaitoksen toimintaa. Lisäksi rooli antaa sinulle näköalapaikan teknologian hyödyntämiseen ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi.

Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Työsuhde alkaa kevään 2018 aikana. Hae pikaisesti, haastattelemme hakijoita ja rekrytoimme heti kun sopiva hakija on löytynyt.

Hae paikkaa osoitteessa www.ttl.fi/rekry  

Lisätietoja tehtävästä antaa Digi ja data- yksikön johtaja Mikko Mäkipää (mikko.makipaa@ttl.fi, p. 030 474 3026)