Kehittämispäällikkö, taloushallinto
Säästöpankkiryhmä

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2021

Tahdomme Säästöpankkikeskuksen Taloushallintoon kehittämispäällikön / Senior Controllerin

Taloushallinnon kehittämispäällikkö / Senior Controller toimii Säästöpankkiryhmän yhteisen konsolidointijärjestelmän (FPM) pääkäyttäjänä ja syväosaajana. Hän vastaa järjestelmän teknisestä ylläpidosta ja toimivuuden takaamisesta. Hän toimii sekä ulkoisen että sisäisen laskennan järjestelmäasiantuntijana. FPM pääkäyttäjyyden lisäksi hän vastaa Säästöpankkiryhmän taloushallinnon prosessien digitalisoinnista ja kehittämisestä sekä osallistuu talouden muihin kehitysprojekteihin mukaan lukien Säästöpankkiryhmän dataprojektit talouden ja viranomaisraportoinnin näkökulmasta.

Tehtäväroolin tavoitteena on taata konsolidointijärjestelmämme paras ja optimaalisin toimivuus ja saada siitä kaikki tehot irti, tukien Säästöpankkikeskuksen koko taloushallintoa syväosaamisella. Manuaalisten prosessien minimointi ja prosessien sujuvoittaminen on myös toiminnan ytimessä.

Tärkeimpiin työtehtäviisi kuuluvat FPM-järjestelmän tekninen ylläpito ja toimivuuden takaaminen
sisältäen mm. budjetoinnin, kustannuspaikkojen, tiliryhmittelyjen ja liiketoimintaraportoinnin teknisen ja toiminnallisen sujuvuuden ja kehittämisen, sisäisen ja ulkoisen laskennan tukena. Vastaat FPM:n käyttäjäohjeistuksesta ja sisäisestä koulutuksesta, sekä järjestelmän kehityksestä ja testauksesta. Hallitset järjestelmäintegraatiopinnat ja datasiirrot ohjelmistojen välillä. Pystyt tukemaan järjestelmän käytön sujuvuutta, kehittämään järjestelmää ja integraatiopintoja eteenpäin, esimerkkeinä tilinpäätöksen julkaisupohjien automatisointi, taloushallinnon data ja dataan liittyvät prosessit ja talouden PowerBI-raportoinnin kehitys ja tuki.

Työtehtävissä menestyminen edellyttää ensisijaisesti FPM konsolidointijärjestelmän laaja-alaista tuntemusta, sisäisen ja ulkoisen laskennan ajureitten syväosaamista, talouden datasiirtojen mekanismien tuntemista ja niiden loogista hyödyntämistä. Lisäksi edellytetään kokemusta prosessien digitalisoinnista ja rajapinnoista eri järjestelmien välillä. Pankkiliiketoiminnan tuntemus on selkeä etu, samoin kuin DW-kokemus, talouden ohjelmistojen IT-arkkitehtuurin sekä automatisaatio- ja digitalisaatiovaihtoehtojen tuntemus.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja laajan tehtäväkokonaisuuden huipputyöyhteisössä; rautainen ammattitaitomme ja tahtomme ovat menestymisesi tukena. Työsuhteen edut ovat erinomaiset; hyvinvoinnistasi huolehditaan kattavasti ja taloudellisesta levollisuudesta huolehtii sinun henkilökohtainen säästöpankkiirisi. Parasta on kuitenkin osaamista, uteliaisuutta ja rohkeutta arvostava kulttuurimme. Työskentelyn sujuvuuden takaa joustavat työajat, etätyö ja modernit työskentelytilat Helsingin Vallilassa.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 5.12.2021 mennessä. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo heti hakuajan alusta lähtien ja tulemme täyttämään toimen heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja vakituisesta tehtävästä antaa rekrytoiva esihenkilö Auli Lahtela numerosta 040 7038 132.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1528590
  • Tehtäväalue: Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki