(Poistunut julkaisusta)

Kehittämispäällikkö, sosiaalinen media
Työterveyslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2018

Onko sinulla sormet syvällä somessa ja haluat saada muutosta aikaan yhdessä? Etsimme joukkoomme kehittämispäällikköä, joka auttaa meitä nostamaan läsnäolomme sosiaalisessa mediassa seuraavalle tasolle.

Kehittämispäällikkönä sinulla on kokonaisvastuu sosiaalisen median toimintamme pitkäjänteisestä kehittämisestä.
- Vastaat kanavastrategiasta, kanavavalinnoista, kanavakohtaisista tavoitteista ja mittaamiskäytännöistä.
- Vastaat sosiaalisen median julkaisutoiminnan organisoimisesta ja koordinoinnista läpi organisaation.
- Vastaat sosiaalisen median analytiikan hyödyntämisestä ja tuet asiakasymmärryksen vahvistumista oman osaamisalueesi kautta.
- Edistät sosiaalisen median osaamisen jatkuvaa kehittämistä.

Odotamme

Toivomme sinulta monipuolista kokemusta sosiaalisen median toimintojen kehittämisestä. Hallitset hyvin eri kanavien erityispiirteet ja ymmärrät, kuinka sosiaalisen median avulla luodaan brändimielikuvaa, tuetaan tuotelanseerauksia, rakennetaan digitaalisia asiakaspolkuja ja luodaan yhteiskunnallista vaikuttavuutta. Ilahdumme erityisesti sisältömarkkinointiosaamisestasi.

Olet etsimämme kehittämispäällikkö, mikäli tarkastelet sosiaalista mediaa strategisesta näkökulmasta. Sinusta löytyy ripaus somemanageria, yhteisömanageria ja projektipäällikköä. Ennen kaikkea olet kuitenkin taitava toiminnan kehittäjä ja sinulla on kyky innostaa muutkin mukaan muutokseen.

Olet kiinnostunut yhteiskunnasta ja haluat olla mukana luomassa hyvinvointia suomalaisille työpaikolle. Nautit vuorovaikutustilanteista ja olet aidosti asiakaskeskeinen. Olet oma-aloitteinen, utelias ja analyyttinen ja sinulla on korkeakoulututkinto.

Odotamme, että sinulla on intohimoa nopeasti kehittyvän alan jatkuvaan seurantaan ja haluat pysyä sosiaalisen median kehityksen aallonharjalla.

Tarjoamme

Sinulle näköalapaikan työhyvinvoinnin kehittämiseen yhteiskunnassamme. Sinua odottaa haasteellinen tehtävä sekä mahdollisuus tehdä aidosti merkityksellistä työtä.

Pääset työskentelemään laajasti läpi organisaation yhteistyössä viestinnän ja markkinoinnin asiantuntijoidemme kanssa. Omaa työhyvinvointiasi tukevat henkilöstöetumme ovat käytettävissäsi.

Tehtävä on vakituinen ja noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Toimipaikkana on Työterveyslaitoksen Turun toimipiste. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaan. Työsuhde alkaa 15.11. tai sopimuksen mukaan.

Täytä hakemus palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen 19.10. mennessä osoitteessa www.ttl.fi/rekry. Hae pikaisesti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

 

 

Lisätietoja

johtaja Minna Kolehmainen, Brändi, puh 050 313 6424, pe 5.10.2018 klo 9-12 ja pe 12.10.2018 klo 10-12.