Kehittämispäällikkö, maarakennus digitalisaatio
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2021

Oletko innovatiivinen tulevaisuuden tuotannonohjausjärjestelmien osaaja? Tunnetko teollisuuden tai kaivostuotannon kenttää ja ymmärrät datan merkityksen tämän päivän liiketoiminnassa? Hienoa! Tule visioimaan ja viemään E. Hartikaisen työmaiden järjestelmät ja projektit seuraavalle tasolle!

E. Hartikainen Oy on maarakennusta ja autokauppaa harjoittava yritys, jonka liikevaihto vuonna 2020 oli noin 204 milj. euroa. Yhtiössä työskentelee n. 660 henkilöä autotaloissa ja urakointikohteissa ympäri Suomea. E. Hartikainen Oy on yksi Suomen suurimmista maarakennusalan urakoitsijoista. Vuosikymmenien kokemus urakoinnista ja luottamus yhtiön toimintaan ovat tuoneet valtakunnan tasolla merkittäviä hankkeita. Osaava henkilökunta, vahva ja järeä kalusto sekä luotettava kumppanuus ovat E. Hartikainen Oy:n maarakennusliiketoiminnan menestyksen tekijöitä.

Haemme nyt asiakkaallemme E. Hartikaiselle innovatiivista KEHITTÄMISPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan yhtiön maanrakennusliiketoiminnan digitalisaatiosta. Tarjolla on mielenkiintoinen työtehtävä, jossa pääset toimimaan valtakunnallisesti eri työmaiden tuottavuuden ja toimintojen jatkuvan kehittämisen saralla.

Päätehtävänäsi on E. Hartikainen Oy:n maarakennusliiketoiminnan digitalisaation laaja-alainen kehittäminen. Vastaat eri työmaiden käytössä olevien tuotantojärjestelmien toimintavarmuudesta ja ajantasaisuudesta. Työtehtäviisi kuuluu em. lisäksi mm. työmaiden tuotannonohjausjärjestelmien käyttöönotto- ja kehitysprojektien vetäminen, järjestelmien ylläpito sekä niihin liittyvä yhteistyö asiakkaidemme edustajien kanssa, koneohjausjärjestelmien käyttöönotto ja ylläpito työmailla käytettävän kaluston osalta, järjestelmiin liittyvä perehdyttäminen, ohjaaminen ja neuvonta sekä raporttien tuottaminen eri tietojärjestelmistä. Raportoit tavoitteiden toteutumisesta yhtiön liiketoimintajohtajalle. Työtehtävä räätälöidään osaamisesi mukaan ja saat koko yhtiön asiantuntijoiden tuen työssä menestymiseen. Työt sijoittuvat valtakunnallisesti eri työmaaprojektien mukaan. Kohteita tulee olemaan ympäri Suomea, pääsääntöisesti kuitenkin Savo - Kainuu alueilla mukaan lukien kaivokset mm. Sotkamossa ja muualla Suomessa.

Arvostamme

- Laaja-alaista näkemystä ja ymmärrystä kaivostuotannon tai teollisuuden tuotantoprosesseista, mittalaitteista sekä eri koneohjaus- ja tuotannonohjausjärjestelmistä
- IT ja ohjelmointi osaamista, työssäsi tulet kehittämään eri työmaiden järjestelmiä
- Innovatiivista, uudenlaista ajattelua digitalisaation tuomista mahdollisuuksista
- Projektinhallintaosaamista
- Matkustusvalmiutta ja sitoutumista projektien mukaan, asemapaikan suhteen joustoa
- Sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista
- Kustannustehokasta ja taloudellista ajattelutapaa

Toivomme hakijalta

Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, aiempaa kokemusta tuotannonohjausjärjestelmien käyttöönotoista. Asiantuntijana odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, toimit sujuvasti eri sidosryhmien kanssa. Johdat sekä itseäsi että muita projektien jäseniä johdonmukaisesti yhteisissä työmaiden kehityshankkeissa. Työskentelytyyliltäsi olet kehittäjäpersoona, joka mielellään innostaa muutkin mukaan yhteisiin tavoitteisiin.

Tarjoamme sinulle

Erinomaisen mahdollisuuden kehittää liiketoimintaa ja omaa ammatillista osaamistasi vakavaraisen yhtiön palveluksessa. Tehdystä työstä sinulle maksetaan motivoiva kuukausipalkka ja palkan lisäksi sinulle tarjotaan kulttuuri- ja liikuntaetu sekä laaja-alainen työterveyshuolto. E. Hartikaisella työskennellään tinkimättömästi asiakasta kunnioittaen ja työt hoidetaan kerralla kuntoon, tavoitteena on olla alan paras palveluiden tuottaja. Tule rohkeasti osaksi E. Hartikaisen osaavaa tiimiä, tuo äänesi kuuluvaksi ja näe kehittämistyön tulokset. Mikäli tunnistat itsesi tehtävänkuvauksesta ja arvomaailmasta, lähetä pikimmiten hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo haun aikana.

Rekrytoinnista vastaa Adecco Finland ja lisätietoja tehtävästä antaa Senior rekrytointikonsultti Miia Tarvainen p. 040 5586523

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1465365
  • Tehtäväalue: IT, Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Miia Tarvainen (miia.tarvainen (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Joensuu, Jyväskylä, Kajaani, Kuopio, Mikkeli, Oulu