(Poistunut julkaisusta)

Kehittämispäällikkö, ICT
Eteva Kuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2019

Haemme KEHITTÄMISPÄÄLLIKKÖÄ tietohallintoon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Nyt sinulla on loistava mahdollisuus hakea tehtävään, jossa pääset kehittämään nykyaikaista ICT-toimintaympäristöä ja digitalisoimaan Etevan prosesseja. Tässä tehtävässä sinun ei tarvitse lähteä tyhjästä, vaan olemme jo hyvässä vauhdissa. Esimerkiksi ohjelmistorobotiikkaa olemme hyödyntäneet useamman vuoden.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän, jossa vastat tietohallinnon projekti- ja kehitystiimin toiminnasta ja raportoit tästä tietohallintopäällikölle. Tiimisi tehtävänä on mm. vastata palvelutoiminnan tarpeiden ja ICT-ratkaisujen yhteensovittamisesta sekä tämän pohjalta ohjata ICT-järjestelmien ja –palveluhallinnan kehittämistä. Tiimisi toimii myös asiantuntijana palvelu- ja tukipalveluiden prosessien automatisoinnissa ja olemassa olevien ICT-ratkaisujen hyödyntämisessä.

Tässä tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta ja näkemystä erityisesti toimintamallien ja prosessien uudistamisesta sekä digitalisaation hyödyntämisestä. Työsi edellyttää myös hyviä vuorovaikutustaitoja, vahvaa projektiosaamista, kykyä hallita kokonaisuuksia, yhteistyökykyä sekä hyvää suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa.

Odotamme sinulta:

- kokemusta toimintamallien ja prosessien uudistamisesta sekä digitalisaation hyödyntämisestä
- vähintään viiden vuoden kokemusta ICT-järjestelmien ja -arkkitehtuurin rakentamisesta sekä kehittämisestä
- kykyä koordinoida ICT-prosessien kehitystä palvelu- ja tukitoimintojen näkökulmasta
- aktiivista kehittämisasennetta ja ratkaisuhakuista toimintaotetta
- vahvaa projektiosaamista, johon yhdistyy projektimallien ja -työkalujen kehittäminen
- kokemusta teknologia- ja pilviratkaisujen määrittelystä, operointimallien kehittämisestä sekä käyttöönotto- ja migraatiohankkeiden toteuttamisesta.

Tarjoamme sinulle mukavan työporukan sekä panostamme työntekijöidemme perehdytykseen, täydennyskoulutukseen, työhyvinvointiin ja turvallisuuteen. Tehtävä tarjoaa myös erinomaiset mahdollisuudet työskennellä moderneilla työkaluilla uusimpien teknologioiden parissa.

Tutustu tarkemmin Etevan henkilöstöetuihin kotisivuillamme www.eteva.fi/Meille töihin.
Tervetuloa edelläkävijöiden joukkoon tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä!

FAKTAT TYÖSUHTEESTA
Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja riittävä alan tuntemus sekä kokemus asiantuntija- tai kehittämistehtävistä. Noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta. Käytämme 6 kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä terveydentilastaan työterveyshuollon lausunto ennen tehtävän vastaanottamista.

Eteva on savuton ja hajusteeton työpaikka.

LISÄTIEDOT
Tietohallintopäällikkö Saku Salonen, puh. 040 304 7040. Puhelinajat: 6.8 klo 12-16 ja 13.8 klo 12-16

HAKUOHJEET
Hakuaika on 10.7. - 14.8.2019 kello 15:00. Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisenä. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä.

Varauduthan vastaamaan mahdolliseen ennakkohaastatteluun, jonka toteutamme videohaastatteluna. Videohaastattelun linkki toimitetaan hakemuksessa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.


ASIASANAT:
tietohallinto
päällikkö
projekti
pilvi
pilvipalvelut
ICT
ATK
IT