(Poistunut julkaisusta)

Kehittämispäällikkö, ICT-arkkitehtuuri
Työterveyslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2020
Työterveyslaitoksen tietohallinto perustuu moderneihin ratkaisuihin, osaaviin kumppaneihin sekä ketteriin ja asiakaslähtöisiin toimintatapoihin. Työterveyslaitoksen digi ja data -tiimi vastaa tietotekniikkainfrastruktuurin tarjoamisesta työntekijöille ja sidosryhmille, tiedonhallinnan ja järjestelmien kehittämisestä sekä uusien ohjelmistopohjaisten palveluiden toteuttamisesta asiakkaiden käyttöön.

Työterveyslaitos hakee tietotekniikkatiiminsä vahvistusta arkkitehtuurin kehittämisestä vastaavasta kehittämispäälliköstä.

Kehittämispäällikön roolissa:

- osallistut kokonaisarkkitehtuurin määrittelyyn ja ylläpitoon sekä toimit kokonaisarkkitehtuurin asiantuntijana liiketoiminnan prosessien uudistamisessa ja kehittämisprojekteissa 
- kehität ja dokumentoit toiminta-arkkitehtuuria sekä arkkitehtuurin ja järjestelmien hallinnan toimintatapoja 
- tuet palvelupäälliköitä, järjestelmäryhmiä ja toimintojen omistajia liiketoiminnan kehittämistarpeiden tunnistamisessa arvioimalla arkkitehtuurin, prosessien, integraatioiden ja tietoturvan nykytilaa sekä kuvaamalla prosesseja ja palveluita 
- vedät projekteja kehitysryhmien ja toimittajien kanssa


Tehtävän hoito edellyttää vahvaa arkkitehtuuriosaamista sekä kokemustaustaa liiketoiminnan ja prosessien käytännön kehittämistyöstä. Kokonaisarkkitehtuurimenetelmien tuntemus sekä vahva arkkitehtuurillinen ote on välttämätöntä. Katsomme eduksi kokemuksen kokonaisarkkitehtuurin ja/tai toiminnan ja prosessien kuvaamisesta, tietojärjestelmäosaamisen ja kokemuksen yhteistyöstä järjestelmä- tai ICT-infrastruktuuritoimittajien kanssa, sekä vahvan projektiosaamisen. 

Kehittämispäällikkönä:
- olet oma-aloitteinen, innokas uudistamaan ja tarttumaan vaikeiltakin tuntuviin haasteisiin, 
- sinulla on sujuvat vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot; viihdyt vuorovaikutustilanteissa sekä organisaation sisällä että asiakas- ja yhteistyöverkostoissa
- olet palveluorientoitunut. Ymmärrät käyttäjien tarpeita ja toimit sujuvasti tekniikan edustajana myös ei-teknisten ihmisten kanssa
- ilmaiset itseäsi sujuvasti ja hallitset hyvin sekä suomen että englannin kielen, niin kirjallisesti kuin suullisesti


Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen työn sekä keskeisen roolin osana mukavaa tiimiä. Toimit osaavassa ja moniammatillisessa ympäristössä sekä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittää laitoksemme toimintaa. Lisäksi rooli antaa sinulle näköalapaikan teknologian hyödyntämiseen ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaan. Käytössämme on laajat työaikajoustot ja etätyömahdollisuus. Runsaat henkilöstöetumme tukevat työhyvinvointia; mm. lounasetu, liikunta- ja kulttuurietu sekä mahdollisuus käyttää työajasta tunti viikossa liikuntaan. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Mikko Mäkipää (mikko.makipaa@ttl.fi, p. 043 825 6348). Tiedustelut puhelimitse mieluiten torstaina 10.9.2020 kello 10-11 tai perjantaina 11.9.2020 kello 14-15.

Kiinnostuitko? Täytä hakemuslomake ansioluetteloineen viimeistään 27.9.2020 osoitteessa www.ttl.fi/rekry. Toimithan nopeasti, käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja aloitamme haastattelut tehtävään sopivien ehdokkaiden löydyttyä.