(Poistunut julkaisusta)

Kehittämispäällikkö, ICT arkkitehtuuri
Työterveyslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2019

Työterveyslaitoksen tietohallinto perustuu moderneihin ratkaisuihin, osaaviin kumppaneihin sekä ketteriin ja asiakaslähtöisiin toimintatapoihin. Laitoksen tietotekniikkatiimi vastaa tietotekniikkainfrastruktuurin tarjoamisesta laitoksen työntekijöille ja sidosryhmille, laitoksen järjestelmien kehittämisestä sekä uusien ohjelmistopohjaisten palveluiden toteuttamisesta laitoksen asiakkaiden käyttöön.

Työterveyslaitos hakee tietotekniikkatiiminsä vahvistusta tietoturvan kehittämisestä vastaavasta kehittämispäälliköstä.

Kehittämispäällikön roolissa:

 • Vastaat tietoturvan kehittämistyön suunnittelusta ja vetämisestä sekä tietojärjestelmien teknisen tietoturvan ja arkkitehtuurin hallinnasta ja kehittämistä.
 • Koordinoit tietoturva-arkkitehtuurin määrittelyä ja huolehdit arkkitehtuurin ja ratkaisujen dokumentoinnista.
 • Arvioit tietoturvan nykytilaa ja tunnistat kehittämistarpeita, tunnistat ja määrittelet organisaation noudattamat turvallisuusvaatimukset ja standardit.
 • Tuet liiketoiminnan ja tutkimustoiminnan tietoturvan kehittämistyötä yhteistyössä johdon, järjestelmien ja prosessien omistajien sekä toiminnan tiimien kanssa.
 • Kehität palveluhallinnan toimintatapoja ja prosesseja yhdessä toimittajien, palvelupäälliköiden ja käyttäjien kanssa.
 • Osallistut järjestelmien ja ratkaisujen kehittämiseen palvelupäälliköiden, järjestelmäryhmien ja toimintojen omistajien kanssa ja tuet heitä tietoturvallisten ratkaisujen suunnittelussa ja toteutuksessa.
 • Osallistut kehittämisprojekteihin tietoturvan ja arkkitehtuurin asiantuntijana ja vedät projekteja toimittajien ja alihankkijoiden kanssa.
 • Osallistut laitoksen teknologia- ja pilvistrategian määrittelyyn, operointimallin kehittämiseen sekä käyttöönotto- ja migraatiohankkeiden toteuttamiseen.

Tehtävän hoito edellyttää vahvaa sovellus- ja tietojärjestelmäosaamista sekä kokemustaustaa käytännön tietoturvan kehittämistyöstä kuten politiikat, määritykset ja niiden todentaminen. Vahva arkkitehtuurillinen ote on välttämätön. Kokemus yhteistyöstä järjestelmä- tai ICT-infrastruktuuritoimittajien kanssa sekä vahva projektiosaaminen katsotaan eduksi.

Odotamme

Edellytämme lisäksi käytännön osaamista tyypillisistä ICT-ympäristöjen ratkaisuista ja niiden tietoturvasta, esimerkiksi verkoista, työasemista, käyttöjärjestelmistä sekä pilvipalveluista, konesaliympäristöistä ja hybridiratkaisuista. Arvostamme myös alan koulutuksia sekä tietoturvan sertifiointeja.

Kehittämispäällikkönä:

 • Olet oma-aloitteinen, innokas uudistamaan ja tarttumaan vaikeiltakin tuntuviin haasteisiin sekä haluat olla mukana tekemässä ja viemässä meitä uudelle kasvu-uralle.
 • Omaat sujuvat vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot; viihdyt vuorovaikutustilanteissa sekä organisaation sisällä että asiakas- ja yhteistyöverkostoissa.
 • Olet yhteistyökykyinen ja palveluorientoitunut. Ymmärrät käyttäjien tarpeita ja toimit sujuvasti tekniikan edustajana myös ei-teknisten ihmisten kanssa.
 • Ilmaiset itseäsi sujuvasti ja hallitset hyvin sekä suomen että englannin kielen, niin kirjallisesti kuin suullisesti.

Tarjoamme

Sinulle kiinnostavan ja monipuolisen työn sekä keskeisen roolin osana mukavaa tiimiä. Toimit osaavassa ja moniammatillisessa ympäristössä sekä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittää laitoksemme toimintaa. Lisäksi rooli antaa sinulle näköalapaikan teknologian hyödyntämiseen ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi.

Meillä on laajat työaikajoustot ja etätyömahdollisuus, kattavat työsuhde-edut mm. liikunta ja kulttuurietu sekä voit käyttää viikosta tunnin liikuntaan. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Mikko Mäkipää, mikko.makipaa@ttl.fi

Hakeminen

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemuslomake ansioluetteloineen viimeistään 8.7.2019 osoitteessa www.ttl.fi/rekry. Haethan pikaisesti, käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja aloitamme haastattelut tehtävään sopivien ehdokkaiden löydyttyä.