Kehittämispäällikkö, eLearning
Työterveyslaitos

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2021

Haemme Akatemia-yksikköön 

Kehittämispäällikköä (eLearning)

Kehittämispäällikkö vastaa osaltaan digitaalisen koulutusliiketoiminnan tuotteiden kehittämisestä asiakaslähtöisesti, laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Kehittämispäällikön tehtävänä on toteuttaa digitaaliseen ekosysteemiin pohjautuvien liiketoimintamallien, -palveluiden ja -prosessien sekä yhteistyöverkostojen pilotointia ja rakentamista. Kehittämispäällikkö on myös mukana erilaisissa oppimisen tuotekehitys- ja tutkimushankkeissa. Lisäksi kehittämispäällikkö toimii osaamisen kehittämiseen tarkoitettujen tietojärjestelmien palvelupäällikkönä. Kehittämispäällikkö tukee työtilanteen mukaan muita yksikön kehitysprojekteja.

Odotamme, että:

  • Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto mieluiten tekniikan alalta sekä aiempaa kokemusta opetusteknologioiden ja verkkovalmennuksien kehittämisestä sekä sisällöntuotannosta.
  • Olet toiminut projektipäällikkönä hankkeissa. Osaat priorisoida projektin tekemiset ja johtaa projektia eteenpäin muuttuvista tilanteista huolimatta.
  • Sinulla on osaamista ketterän ja asiakaslähtöisen palvelukehityksen menetelmistä, työkaluista ja toimintatavoista sekä näyttöä uusien tuotteiden ja palvelujen konseptoinnista, pilotoinnista ja markkinoille viemisestä.
  • Tunnet hyvin keskeiset pilvi-, web- ja mobiiliteknologiat sekä näiden teknologioiden hyödyntämisen koulutuksen ja digitaalisten palveluiden ratkaisujen kehittämisessä.
  • Sinulle ovat tuttuja asiakaslähtöinen palvelukehitys ja digipedagogiikka niin hyvin, että pystyt toimimaan organisaatiossamme sisäisenä sparraajana ja kehittäjänä. Pedagogisen pätevyyden katsomme eduksesi.
  • Olet oma-aloitteinen, innokas uudistamaan ja tarttumaan vaikeiltakin tuntuviin haasteisiin.
  • Viihdyt vuorovaikutustilanteissa sekä organisaation sisällä että asiakas- ja yhteistyöverkostoissa ja olet valmis auttamaan muita.
  • Ilmaiset itseäsi selkeästi ja vakuuttavasti niin kirjallisesti kuin suullisestikin.

Koulutuksissamme sovellamme työelämätutkimuksen uusinta tietoa suomalaisen työelämän tarpeisiin. Koulutuksistamme asiakkaat saavat ratkaisuja työpaikoille, uusia taitoja, sertifioitua osaamista sekä ammatillisia verkostoja. Etsimme asiakkaiden kanssa yhdessä sopivimmat tavat osaamisen kehittämiseen yksilöiden ja työyhteisöjen tasolla. Koulutustuotteiden kehittäminen on meillä asiakaslähtöistä ja ketterää palvelukehitystä. 

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen työn moniammatillisessa ja innostavassa ympäristössä sekä loistavat mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi. Käytössäsi ovat laajat työaikaliukumat (klo 6–21) ja etätyömahdollisuus sekä hyvät työsuhde-edut, joihin kuuluvat mm. laaja työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu sekä mahdollisuus käyttää tunti työaikaa viikossa liikuntaan. 

Työsuhde on vakituinen ja alkaa 1.9.2021 tai sopimuksen mukaan. Työpisteesi voi sijaita missä tahansa toimipisteessämme. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaan. Noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. 

Kiinnostuitko? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuslomakkeen mahdollisimman pian, viimeistään 5.8.2021 mennessä osoitteessa www.ttl.fi/rekry.

Lisätietoja tehtävästä antaa Akatemia-yksikön johtaja Marja Tuomainen, p. 040 5516 165 (tai marja.tuomainen@ttl.fi), tiedustelut puhelimitse ma 28.6.2021 klo 16.00-17.00 ja ti 3.8.2021 klo 15.00-16.00

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot