(Poistunut julkaisusta)

Kehittämispäällikkö, Elearning
Työterveyslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2020
Haemme Akatemia -yksikköön Helsinkiin 1.9.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan

Kehittämispäällikköä (Elearning)

Kehittämispäällikkö vastaa osaltaan digitaalisen koulutusliiketoiminnan tuotteiden kehittämisestä asiakaslähtöisesti, laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Kehittämispäällikön tehtävänä on toteuttaa digitaaliseen ekosysteemiin pohjautuvien liiketoimintamallien, -palveluiden ja -prosessien sekä yhteistyöverkostojen pilotointia ja rakentamista. Kehittämispäällikkö on myös mukana erilaisissa oppimisen tuotekehitys- ja tutkimushankkeissa. Lisäksi kehittämispäällikkö toimii osaamisen kehittämiseen tarkoitettujen tietojärjestelmien palvelupäällikkönä. Kehittämispäällikkö tukee työtilanteen mukaan muita yksikön kehitysprojekteja.

Odotamme

• Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto mieluiten tekniikan alalta sekä aiempaan kokemusta opetusteknologioiden ja verkkovalmennuksien kehittämisestä sekä sisällöntuotannosta. 
• Olet toiminut projektipäällikkönä hankkeissa. Osaat priorisoida projektin tekemiset ja johtaa projektia eteenpäin muuttuvista tilanteista huolimatta.
• Sinulla on osaamista ketterän ja asiakaslähtöisen palvelukehityksen menetelmistä, työkaluista ja toimintatavoista sekä näyttöä uusien tuotteiden ja palvelujen konseptoinnista, pilotoinnista ja markkinoille viemisestä.
• Tunnet hyvin keskeiset pilvi-, webbi- ja mobiiliteknologiat sekä näiden teknologioiden hyödyntämisen koulutuksen ja digitaalisten palveluiden ratkaisujen kehittämisessä. 
• Sinulle ovat tuttuja asiakaslähtöinen palvelukehitys ja digipedagogiikka niin hyvin, että pystyt toimimaan organisaatiossamme sisäisenä sparraajana ja kehittäjänä. Pedagogisen pätevyyden katsomme eduksesi.
• Olet oma-aloitteinen, innokas uudistamaan ja tarttumaan vaikeiltakin tuntuviin haasteisiin.
• Viihdyt vuorovaikutustilanteissa sekä organisaation sisällä että asiakas- ja yhteistyöverkostoissa ja olet valmis auttamaan muita.
• Ilmaiset itseäsi selkeästi ja vakuuttavasti niin kirjallisesti kuin suullisestikin.

Tarjoamme

Koulutuksissamme sovellamme työelämätutkimuksen uusinta tietoa suomalaisen työelämän tarpeisiin. Koulutuksistamme asiakkaat saavat ratkaisuja työpaikoille, uusia taitoja, sertifioitua osaamista sekä ammatillisia verkostoja. Etsimme asiakkaiden kanssa yhdessä sopivimmat tavat osaamisen kehittämiseen yksilöiden ja työyhteisöjen tasolla. Koulutustuotteiden kehittäminen on meillä asiakaslähtöistä ja ketterää palvelukehitystä. 

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen työn moniammatillisessa ja innostavassa ympäristössä sekä loistavat mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaan. Runsaat työsuhde-etumme tukevat työhyvinvointia. Työsuhteessa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Akatemia-yksikön johtaja Marja Tuomainen, p. 040 5516 165 (tiedustelut puhelimitse ma 29.6.2020 klo 15-16 tai ke 5.8.2020 klo 15-16) tai marja.tuomainen@ttl.fi. 

Kiinnostuitko? Täytä hakemuslomake ansioluetteloineen viimeistään 7.8.2020 osoitteessa www.ttl.fi/rekry.