(Poistunut julkaisusta)

Kehittämispäällikkö (Elearning)
Työterveyslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2019

Haemme Akatemia -yksikköön Helsinkiin 1.2.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan

Kehittämispäällikköä (Elearning)

Kehittämispäällikkö vastaa osaltaan digitaalisen koulutusliiketoiminnan palveluiden kehittämisestä asiakaslähtöisesti, laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Kehittämispäällikön tehtävänä on toteuttaa digitaaliseen ekosysteemiin pohjautuvien liiketoimintamallien, -palveluiden ja -prosessien sekä yhteistyöverkostojen pilotointia ja rakentamista. Kehittämispäällikkö on myös mukana erilaisissa oppimisen tuotekehitys- ja tutkimushankkeissa. Kehittämispäällikkö voi toimia myös osaamisen kehittämiseen tarkoitettujen tietojärjestelmien palvelupäällikkönä ja verkkovalmentajana omalla asiantuntemusalueellaan. Kehittämispäällikkö tukee työtilanteen mukaan muita yksikön kehitysprojekteja.

Odotamme

Odotamme, että:
• Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto mieluiten tekniikan alalta sekä usean vuoden kokemus opetusteknologioiden ja verkkovalmennusten kehittämisestä. Tehtävän hoito edellyttää lisäksi kokemusta asiakaslähtöisestä digitaalisen koulutusliiketoiminnan kehittämisestä, digitaalisten palvelujen konseptoinnista ja pilotoinnista.
• Tunnet hyvin keskeiset pilvi-, web- ja mobiiliteknologiat sekä näiden teknologioiden hyödyntämisen koulutuksen ja sähköisten palveluiden ratkaisujen kehittämisessä.
• Sinulla on myös osaamista ketterän ja asiakaslähtöisen palvelukehityksen menetelmistä, työkaluista ja toimintatavoista sekä näyttöä uusien tuotteiden ja palvelujen markkinoille viemisestä.
• Omaat asiakaskeskeisen ajattelutavan ja olet valmis laittamaan itsesi likoon
• Olet oma-aloitteinen, innokas uudistamaan ja tarttumaan vaikeiltakin tuntuviin haasteisiin, viihdyt vuorovaikutustilanteissa sekä organisaation sisällä että asiakas- ja yhteistyöverkostoissa, pidät myyntityöstä
• Omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot ja olet valmis auttamaan muita
• Hallitset hyvin sekä suomen että englannin kielen, niin kirjallisesti kuin suullisesti. Ruotsin kielen taidon katsomme eduksesi.
 

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen työn moniammatillisessa ja innostavassa ympäristössä sekä loistavat mahdollisuudet kehittää omaa osaamistasi. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaan. Runsaat työsuhde-etumme tukevat työhyvinvointia. Työsuhteessa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa Akatemia-yksikön johtaja Marja Tuomainen, p. 040 5516 165 (tiedustelut puhelimitse ti 7.1.2020 klo 9.00 – 10.00 ja to 9.1.2020 klo 16.00 – 17.00) tai marja.tuomainen@ttl.fi).

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemuslomake ansioluetteloineen viimeistään 15.1.2020 osoitteessa www.ttl.fi/rekry.