(Poistunut julkaisusta)

Kehittämispäällikkö, digitaaliset palvelut / Motiva Oy, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020


Motiva Oy on valtion kestävän kehityksen yhtiö. Toteutamme yhteiskunnallisesti vaikuttavia hankkeita tiiviissä yhteistyössä mm. ministeriöiden, yritysten, toimialaliittojen, kuntien ja monien muiden tahojen kanssa. Olemme vahva verkottaja ja aktiivinen viestijä. Tekemistämme ohjaa ennakkoluulottomuus, vaikuttavuus ja tuloksellisuus. Asiantuntijaorganisaatiossamme työskentelee noin 50 motivalaista. www.motiva.fi

Vahvistamme digitaalisia palvelujamme ja haemme nyt sinua

Kehittämispäällikkö, digitaaliset palvelut

Vastuullasi on yhtiömme digitaalisten palvelujen ja alustojen kehittäminen. Vastaat myös digitaalisten asiantuntijapalveluiden myynnistä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä muiden liiketoiminta-alueiden kanssa ja tuet tulevaisuuden liiketoiminnallisten tavoitteiden saavuttamisessa teknologian tarjoamien mahdollisuuksien avulla. Hallinnoit kumppaniyhteistyötä ja toimit yhteistyössä järjestelmätoimittajien kanssa suunnitellen ja rakentaen digitaalisia palveluja ja tietoalustoja tukemaan kestävän kehityksen muutosta. Tehtävässäsi raportoit toimitusjohtajalle.

Odotamme sinulta vahvaa kokemusta digitaalisten palveluiden ja alustojen kehittämisestä sekä kehittämisprojektien hallinnasta monitoimittajaympäristössä. Sinulla on kykyä kehittää API ja alustatalouden toimintamalleja, jossa ekosysteemien ja verkostojen yhteistyö on tarpeen. Strategisten hankkeiden läpivienti ja projektien johtaminen on sinulle tuttua. Arvostamme osaamista palvelumuotoilusta ja ketteristä kehitysmenetelmistä sekä kokemusta tuotekehitys- ja innovaatiotoiminnasta. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja fasilitointitaitoja sekä valmiuksia luoda verkostoja. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja työssäsi käytät sujuvasti sekä suomen ja englannin kieltä.

Tarjoamme sinulle laaja-alaisen ja vastuullisen tehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus olla mukana edistämässä ympäristövastuullisuutta ja kestävää kehitystä. Meillä on lämminhenkinen, kokenut ja mukava työyhteisö tukenasi. Toimimme moderneissa monitoimitiloissa Helsingin keskustassa.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Vesa Silfver ma 24.2. klo 12–13, puh. 040 674 4412. Muina aikoina voit olla yhteydessä MPS-konsultteihin Sani Kaajakseen, puh. 020 746 9453 ja Satu Lannettaan, puh. 020 746 9484. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si hakupanikkeen kautta 27.2.2020 mennessä.