Kehittämisorientoitunut palkanlaskija - Vantaa
Are Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2021
Yli satavuotisen taipaleemme aikana Aresta on kasvanut luotettava ja toimialaa uudistava talotekniikan suunnannäyttäjä. Koko elinkaaren kattavat talotekniikkaurakoinnin ja kiinteistöjen ylläpidon palvelut takaavat asiakkaillemme tilojen energiatehokkuuden ja miellyttävät sisäolosuhteet. Palvelemme asiakkaitamme noin 3 600 arelaisen voimin kaikkialla Suomessa ja Ruotsissa. Olemme mutkaton perheyritys, jossa arvostetaan ammattitaitoa, avoimuutta ja itseohjautuvuutta. Yksin ei tarvitse onnistua, sillä työyhteisön tuki ja yhdessä tekemisen kulttuuri takaavat parhaan lopputuloksen. Haluamme henkilöstömme viihtyvän, voivan hyvin ja kehittyvän yhdessä Aren kanssa. Tutustu meihin osoitteessa www.are.fi
Etsimme yhteistyössä asiakasyrityksemme Are Oy:n kanssa Vantaan Kaivokselaan osaavaa ja kehittämisorientoitunutta
PALKANLASKIJAA.
Työt alkavat heti sopivan hakijan löydyttyä, kuitenkin viimeistään elo-syyskuun aikana. Tästä Eilakaislan toteuttamasta rekrytointiprosessista työllistyt suoraan Are Oy:n palvelukseen kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.
TYÖTEHTÄVÄ
Palkanlaskijana vastaat toimihenkilöiden palkanmaksusta ja raportoit palkkahallinnonpäällikölle. Vastaat myös muista palkkahallintoon liittyvistä tehtävistä kuten kela-hakemusten ja tapaturmailmoitusten tekemisestä, raportoinnista sekä henkilöstön tukemisesta ja opastamisesta palkka-asioissa. Toimenkuvaasi kuuluu keskeisenä elementtinä myös palkkahallintoprosessien ja raportoinnin kehittäminen yhdessä pääkäyttäjien kanssa. Pystyt vastaamaan itsenäisesti omasta toiminnasta ja tavoitteiden saavuttamisesta, mutta yksin ei tarvitse onnistua, sillä esimiehesi sekä tiimin tuki ja mutkaton yhdessä tekemisen meininki takaavat parhaan lopputuloksen.
ODOTAMME SINULTA
  • vahvaa, vähintään viiden vuoden, kokemusta palkkahallinnon tehtävistä yrityksen sisäisessä palkkahallinnossa tai palkkahallintopalveluihin erikoistuneessa yrityksessä
  • valmiutta ottaa rooli palkka- ja HR-prosessien ja raportoinnin kehitykseen sekä perehdyttämiseen ja kouluttamiseen
  • soveltuvaa tutkintoa (esim. tradenomi tai merkonomi)
  • sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
  • kokemusta Mepco-palkanlaskennan ja -HR:n käytöstä ja kehittämisestä sekä
  • eri työehtosopimusten tuntemus ja soveltaminen katsotaan eduksi.
Lisäksi toivomme, että olet järjestelmällinen, vastuuntuntoinen ja tarkka. Aktiivinen ja innostunut asenne näkyy työskentelyssäsi. Olet valmis panostamaan omalta osaltasi rentoon ja positiiviseen työilmapiiriimme sekä tuot avoimesti esiin omia ajatuksiasi ja kehittämisideoitasi.
TARJOAMME
Tarjoamme sinulle vakituisen työn yhdessä alansa tunnetuimmassa yrityksessä sekä mahdollisuuden päästä kehittämään yrityksen palkkahallintoprosesseja entistä paremmaksi. Samalla saat myös mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja ammattitaitoasi sekä päästä osaksi osaavaa ja mukavaa asiantuntijatiimiä.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan seniorkonsultti Heidi Martiala-Welin, puh. 046 8522 010 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Viikon 31 aikana en pysty vastaamaan tiedusteluihin. Toimitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, koska käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 10.8. mennessä osoitteessa https://kaislanet.eilakaisla.fi/.

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot