(Poistunut julkaisusta)

Kehittämiskoordinaattori
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2018

Määräaikainen tehtävä alkaen 22.10.2018 (päättyy 19.06.2019)
Hakuaika päättyy 15.10.2018  kello 16:00
Henkilöstökeskus kehittämispalvelut, Asematie 7 01300 Vantaa
Kaupunginjohtajan toimiala, Henkilöstökeskus

Vantaan henkilöstökeskuksen kehittämispalvelut on 10 innostuneen ammattilaisen työyhteisö. Kehitämme kaupunkimme henkilöstöjohtamista, olemme henkilöstön kehittämisen ja hyvinvoinnin asiantuntijoita. Kehittämistiimin tehtävänä on kaupungin henkilöstön osaamisen, johtamisen, esimiestyön ja työyhteisöjen toiminnan edistäminen ja kehittäminen. 

Haemme yksikköömme korkeakoulututkinnon suorittanutta kehittämiskoordinaattoria, joka toimii kaupunkitasoisena koordinaattorina liittyen osaamisen kehittämis- ja valmennuspalveluiden toteutukseen. 

Kehittämiskoordinaattorin tehtäviin kuuluvat erilaiset selvitykset, webropol-kyselyt mm Laadunarviointi, verkkokoulutustyökalun käyttöönottoprojektin koordinointitehtävät sekä muut henkilöstön kehittämisen koordinointitehtävät.

Tarvitsemme työtä pelkäämättömän ja tietojärjestelmiä hyvin hallitsevan henkilön. Työ on monimuotoinen ja vaatii tarkkuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.
Työ sopii hyvin esim. maisteriopintojensa loppuvaiheessa olevalle tai juuri korkeakoulusta valmistuneelle, joka haluaa kehittää omaa HRD-osaamistaan.

Kelpoisuusehto:  Soveltuva korkeakoulututkinto ja kiinnostusta henkilöstön kehittämistehtäviin.

Lisäksi edellytämme: Erinomaiset tietotekniset valmiudet. 

Luemme eduksi: Kokemusta virtuaalisista oppimisympäristöistä tai webropol-kyselytyökalun käytöstä.

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).

Työavain 6-27-18