(Poistunut julkaisusta)

Kehittämiskonsultti
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2020

Tehtävän kuvaus

Etsimme yksikköömme kehittämiskonsulttia!

Tämä on tilaisuus sinulle, joka haluat tehdä työtä ammatillisen sote-osaamisen edistämiseksi jatkuvasti kehittyvässä organisaatiossa.

Stadin soten osaamisen kehittämisen -yksikkö työskentelee koko toimialan henkilöstön hyväksi. Yksikön vastuulla on mm. sosiaali- ja terveystoimialan strategiseen osaamisen kehittämiseen liittyvä suunnitelmatyö, siihen liittyvät prosessit sekä keskittynä toteutettavat suunnitelman toimenpiteet.

Kehittämiskonsultin työ sisältää osaamisen kehittämisen toimenpiteiden vuosisuunnittelua sekä suunnitelman toimeenpanoa. Tehtävänä työssä on osaamisen kehittämisen suunnitelmaan perustuva koulutussuunnittelu, koulutus- ja viestintä/esittelymateriaalin teko, kehittämistyö osaamisen johtamisen prosesseissa sekä osallistuminen nimettyihin työryhmiin. Kehittämiskonsulttina toimit asiantuntijana ja pedagogina ja olet osaltasi edistämässä tavoitteen mukaista osaamisen kehittämistä sosiaali- ja terveystoimialalla. Työssä et jää yksin vaan teet tiivistä yhteistyötä yksikkömme koulutustiimin kanssa ja raportoit työstäsi henkilöstön kehittämispäällikölle.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan Suomen suurimpaan sote-organisaatioon, vaihtelevat tehtävät sekä kokeneen tiimin tuen. Helsingin kaupunki työnantajana tarjoaa myös kattavat henkilöstöedut.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Tehtävässä onnistumista tukevat aikaisemmat näytöt henkilöstön kehittämistehtävistä sekä aito halu ja into osaamisen strategiseen kehittämiseen.

Ennen tehtävän vastaanottoa sinun tulee toimittaa työterveyshuollon lausunto edellytyksistäsi hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.
Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Lisäksi edellytämme:
- hyviä vuorovaikutustaitoja
- valmentavaa, tavoitteellista työotetta
- hyviä tietoteknisiä taitoja

Luemme eduksi:
- kokemuksen osaamisen kehittämisen asiantuntijatehtävistä
- ymmärryksen oppimiseen vaikuttavista tekijöistä ja siitä, miten oppimista edistetään isossa organisaatiossa.

Jätä hakemuksesti rekrytointijärjestelmän kautta 27.5.2020 klo 16.00 mennessä. Tehtävä on vakinainen ja siinä on kuuden kuukauden koeaika.

Haastattelut järjestetään viikoilla 23 ja 24. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.
Meillä on valmius ottaa uusi työntekijä 1.7. alkaen, mutta lomakausi huomioiden myöhemmästä aloitusajankohdasta voidaan sopia.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

henkilöstön kehittämispäällikkö Kirsi Brummer p. 09 310 73361, 15.5. klo 14-15 kehittämiskonsultti Sirja Nieminen p. 09 310 46533, 19.5. klo 14-16

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi