(Poistunut julkaisusta)

Kehittämisjohtaja HUS Logistiikka (180001XB)
HUS

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018

HUS Logistiikka on arvostettu kumppani sosiaali- ja terveydenhuollon hankinta-, logistiikka ja lääkintäteknisten palveluiden tuottajana ja toimialan suunnannäyttäjä.

HUS Logistiikkaan kuuluva Lääkintätekniikka palvelee asiakkaitaan noin 80 terveydenhuollon tekniikan ammattilaisen voimin kaikilla lääkintätekniikan osa-alueilla. Asiakkaitamme ovat ensisijaisesti kaikki kuntayhtymän sisällä lääkintäteknisiä palveluja tarvitsevat. Toiminnassamme tähtäämme hyvään laatuun ja asiakaspalveluun.

Haemme joukkoomme

Kehittämisjohtajaa strategisten hankkeiden yksikköön.

Yksikön vastuulle kuuluvat lääkintäteknisenä asiantuntijana toimiminen rakennushankkeiden suunnitteluprojekteissa, uusien teknologioiden arvioinnissa ja valinnassa sekä toiminnan laadun kehityksessä. Yksikkö kehittää myös Lääkintätekniikan omaa palvelutuotantoa erikoissairaanhoidon ja perusterveydenhuollon yksiköille.

Kehittämisjohtajan rooliin kuuluu kehittämiseen vaikuttaminen koko HUSin tasolla parhaan kansainvälisen lääkintäteknisen tiedon mukaisesti. Olet mukana tärkeiden laitekilpailutusten valmistelussa tai HUS:in kärkihankkeissa kuten Joint Commission International(JCI) akkreditoinnissa. Raportoit lääkintätekniikan vastuualueen johtajalle ja työsi voi sisältää myös esimiesvastuita.

Arvostamme laaja-alaista teknistä osaamista sekä kokemusta lääkintälaitteiden tutkimuksesta, tuotekehityksestä tai tuotemarkkinoinnista kansainvälisellä tasolla. Toivomme, että innovatiivisuus sekä yhteistyön rakentaminen eri alojen osaajien kanssa lukeutuvat vahvuuksiisi. Aikaisempi Lean-osaaminen katsotaan myös eduksi.

Tarjoamme asiakaskeskeisen työympäristön lähellä terveydenhuollon parhaita asiantuntijoita. Meillä on hyvät kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet osana Suomen suurinta sairaanhoitoaluetta.

Toimipaikka sijaitsee Helsingissä Meilahdessa, mutta työ vaatii jonkin verran liikkumista koko HUSin alueella.

Hakukelpoisuus

Soveltuva ylempi yliopistotutkinto ja kokemus johtamistehtävissä.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Kohteen aloituspäivämäärä: 17.12.2018  
Ensisijainen sijainti: Helsinki
Organisaatio: 7606 Lääkintätekniikka, HUS-logistiikka
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: TS

Yhteystiedot 

Tiedustelut virka-aikana, tekninen johtaja Mika Päivärinta, p. 050 427 1638

Hakuaika päättyy: 19.11.2018

Lääketeollisuus/Farmasia