(Poistunut julkaisusta)

Kehittämisinsinööri
Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2019

Haemme vesihuollon verkko-osaston kunnossapitoyksikköömme vesihuoltoverkostoja hallitsevaa osa-aikaista

KEHITTÄMISINSINÖÖRIÄ

Me vesihuollon verkko-osastolla vastaamme pääkaupunkiseudun vesijohto- ja viemäriverkostojen teknisestä elinkaaren hallinnasta eli kunnossapidosta ja korjauksesta sekä verkostojen saneerauksesta. Lisäksi teemme vuosittain lähes 2000 tonttiliitosta sekä vaihdamme ja asennamme tuhansia vesimittareita kiinteistöihin.

Toimit ammattialasi teknisenä kehittäjänä. Tehtäviisi kuuluvat suunnittelu, projektointi, hankintojen valmistelu, projektien tai hankkeiden valvonta ja toteuttaminen sekä tehtäväkokonaisuuksien ja prosessien kehittäminen yhteistyössä esimiesten ja asiantuntijoiden kanssa. Tehtävään sisältyy dokumentointia, aineistojen ylläpitoa ja raporttien tuottamista.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Toivomme, että sinulla on kokemusta vesihuoltoverkostojen parissa työskentelystä. Ymmärrät ja osaat hyödyntää digitalisaation tarjoamia mahdollisuuksia. Työssä edellytetään itseohjautuvuutta ja oma-aloitteisuutta. Näet jatkuvan kehityksen mahdollisuutena. Esimiehenäsi toimii yksikön päällikkö.

Tarjoamme sinulle osa-aikaisen työsuhteen, mielenkiintoisen ja haastavan työn sekä mahdollisuuden kehittyä vesihuollon ammattilaisena. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden työskennellä johtavassa ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi on koko yksikön vahva asiantuntemus sekä pitkällistä alan kokemusta omaavaa henkilöstöä.

Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Lisätietoja antaa yksikön päällikkö Tommi Rantala, tommi.rantala@hsy.fi, puh. 040 550 7112.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 28.10.2019.