(Poistunut julkaisusta)

Kehittämisinsinööri, Investoinnit
Helsingin seudun ympäristöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Haemme Helsinkiin Ilmalaan

KEHITTÄMISINSINÖÖRIÄ VESIHUOLLON INVESTOINTEIHIN

Me vesihuollon investoinnit -osastolla huolehdimme noin 40 ammattilaisen voimin HSY:n vesihuolto-omaisuuden hallinnasta. Projektoimme, suunnittelemme ja rakennutamme uutta verkostoa ja laitoksia sekä saneeraamme vanhaa. Käytimme vesihuolto-omaisuutemme rakentamiseen ja saneeraamiseen Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten alueella vuonna 2019 yli 200 miljoonaa euroa.

Toimit osaston toiminnan kehittäjänä uudessa tehtävässä. Analysoit prosesseja, osallistut osaston toimintaa tehostavien prosessien ja järjestelmien kehittämiseen sekä toimit kehittämishankkeiden projektipäällikkönä. Pääset työssäsi mukaan muutosprosessiin luomaan uusia toimintamalleja investointiprojektiemme hoitoon.  Osallistut myös HSY:n ja vesihuollon muihin kehitysprojekteihin.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Toivomme, että sinulla on muutaman vuoden kokemus vesihuollosta. Ymmärrät ja osaat hyödyntää digitalisaation tarjoamia mahdollisuuksia. Odotamme itseohjautuvuutta ja oma-aloitteisuutta sekä neuvottelukykyä ja päämäärätietoisuutta. Näet jatkuvan kehityksen mahdollisuutena. Esimiehenäsi toimii osaston johtaja.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, mielenkiintoisen ja haastavan työn sekä mahdollisuuden kehittyä vesihuollon ammattilaisena. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä johtavassa ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi on koko HSY:n vahva asiantuntemus sekä pitkällistä alan kokemusta omaava henkilöstömme.

Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun. Viihtyisät uudet toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Ilmalassa ja meillä on myös hyvät etätyömahdollisuudet. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 3.2.2020.

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?8a534d82