(Poistunut julkaisusta)

KEHITTÄMISHENKINEN HR - ASIANTUNTIJA
Kuntarahoitus Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Liity huomisen tekijöihin.

Kuntarahoitus on yksi Suomen suurimmista luottolaitoksista. Asiakkaitamme ovat suomalaiset kunnat, kuntayhtymät, kuntien yhtiöt sekä yleishyödylliset asuntoyhteisöt. Toimintamme perustana olevat arvot ovat asiakaskeskeisyys, avoimuus ja vastuullisuus, ja haluamme olla asiakkaillemme paras rahoituksen asiantuntija muuttuvassa maailmassa. Työmme ansiosta Suomessa rakennetaan tälläkin hetkellä päiväkoteja, kouluja, asuntoja, sairaaloita, energialaitoksia ja vedenpuhdistamoja.

Asiakaskuntamme on kotimaista, mutta toimintaympäristömme on globaali. Kuntarahoitus on aktiivisin suomalainen joukkovelkakirjalainojen liikkeeseenlaskija kansainvälisillä pääomamarkkinoilla ja ensimmäinen suomalainen vihreiden joukkovelkakirjalainojen liikkeeseenlaskija. Varainhankinnallamme on Kuntien takauskeskuksen takaus. Merkittävänä luottoyhteisönä Kuntarahoitus on Euroopan keskuspankin valvonnassa.

Toimitilamme sijaitsevat aivan Helsingin sydämessä, Kampin Graniittitalossa.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen HR- ja hallinto-toimintoomme sinua

Kehittämishenkinen HR-asiantuntija

HR - asiantuntijan tehtävänkuva on laaja ja monipuolinen. Otat tehtävässä kokonaisvaltaisesti vastuun Kuntarahoituksen palkkahallinnon prosessista ja sen kehittämisestä sekä toimit yhteyshenkilönä ulkoiselle palveluntarjoajalle. Vastaat itsenäisesti työsuhteen elinkaareen liittyvästä tuesta esimiehille ja työntekijöille ja osallistut HR-alueen raportointiin ja sen kehittämiseen ja automatisointiin. Tämän lisäksi osallistut HR-alueen prosessien sujuvoittamiseen ja tätä tukevaan järjestelmäkehitykseen toimien Sympa HR-järjestelmän pääkäyttäjänä. Pienessä tiimissä pääset myös osallistumaan monipuolisesti muihin HR-alueen tehtäviin, esimerkiksi rekrytointeihin, työhyvinvoinnin kehittämiseen tai osaamisen kehittämiseen, oman osaamisesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Raportoit tehtävässä HR-johtajalle.

Odotamme, että sinulla on jo työkokemusta työsuhdeasioiden hoitamisesta mieluiten rahoitusalan työehtosopimuksen piirissä sekä kokemusta palkkahallinnon koordinoinnista. Arvostamme kokemustasi erilaisista kehittämistehtävistä ja HR-järjestelmien pääkäyttäjäkokemustasi. Nautit itsenäisestä työskentelystä ja saat asioita tehokkaasti aikaan. Sinulla on erinomaiset asiakaspalvelu- ja viestintätaidot. Ennen kaikkea etsimme hyvää tyyppiä, joka työskentelee joustavasti ja hyvällä asenteella monipuolisissa tehtävissä ja on halukas kehittämään työtään ja omaa osaamistaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä, kilpailukykyisen palkkauksen sekä mahdollisuuden kehittyä monipuolisissa HR-alueen tehtävissä. Meillä pääset osaksi innokasta, osaavaa ja motivoitunutta yhteisöä, jossa ihmiset viihtyvät yhdessä.

Oletko etsimämme HR - asiantuntija etsimässä seuraavaa mahdollisuutta urallasi? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja aloitus on sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Baronan kanssa. Kuulemme sinusta mielellämme ja lisätietoja tehtävästä antaa Sari McEvoy, Palvelupäällikkö, Barona +358 50 468 8382.