Kehittämisen asiantuntija, vaativat asiakaslähtöisen kehittämisen tehtävät
Verohallinto

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

Haemme Kehitys- ja tietohallinnon Ratkaisupalveluyksikköön asiakaslähtöiseen kehittämiseen ja palvelumuotoiluun kokenutta ja innostunutta osaajaa. Asiakaslähtöisellä kehittämisellä tarkoitamme palvelujen käyttäjälähtöistä kehittämistä, joka perustuu tutkittuun tietoon ja vahvaan asiakasymmärrykseen sekä osallistavaan ja kokeilujen kautta ketterästi etenevään iteroivaan kehittämistyöhön.

Tehtävä tarjoaa monipuolisia haasteita sekä laajan vuorovaikutusympäristön. Työskentely on osallistavaa ja ketteriä toimintamalleja hyödyntävää. Tunnistat laadullisen ja määrällisen tiedon hyödyntämisen merkityksen kehittämistyössä. Osaat suunnitella, toteuttaa ja analysoida käyttäjätutkimuksia ja -testauksia. Konkretisoit asiakkaiden tarpeet palvelujen konseptoinnissa ja kehittämisessä sekä osallistut prototyyppien suunnitteluun ja toteutukseen. Kehität ja tuet kehitystiimien jäseniä tarkoituksenmukaisten asiakaslähtöisten menetelmien ja työkalujen valinnassa ja käytössä. Osallistut asiantuntijana kehitysprojekteihin, projektiehdotusten laadintaan ja selvityksiin.

Tehtävään sisältyy työpajojen fasilitointia ja sparrausta, asiakashaastattelujen organisointia ja tekemistä, yhteiskehittämistä
ja kokeilujen toteuttamista. Tehtävä sisältää myös toimittajaohjausta toimeksiantojen laatimisen ja seurannan muodossa. Toivomme sinulta löytyvänkin itsenäistä ja systemaattista työskentelyotetta, ratkaisukeskeisyyttä sekä kykyä työskennellä tiukassa aikataulussa vuorovaikutuksessa muiden kanssa.

Tehtävään voidaan soveltaa enintään kuuden (6 kk) kuukauden koeaikaa.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys
(Turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1269048
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki