(Poistunut julkaisusta)

Kehittämisasiantuntija
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2020

Tehtävän kuvaus

Tule tekemään merkityksellistä työtä kaupunkiympäristön toimialalle!

Haemme iloista, aikaansaavaa ja vuorovaikutuskykyistä vuorotteluvapaan sijaista asiantuntijaryhmäämme kehittämään toimialan prosesseja.

Tehtäviisi kuuluu prosessien määrittelyn ja kehittämisen tukemista sekä prosessien kehittämiseen keskittyvän ryhmän koordinointi. Lisäksi tehtävään voi kuulua muita kehittämispalveluiden tehtäviä kiinnostuksesi mukaan, kuten sisäisen auditointikäytännön suunnittelua, prosessien mittaamisen kehittämistä ja kehittämisprojektien avustavia tehtäviä.

Jos innostuit tehtävästä, ethän epäröi hakea, sillä tehtävän tarkempi sisältö painotetaan valittavan henkilön osaamisen ja kiinnostuksen perusteella.

Saat osaavan, moniammatillisen työyhteisön tuen ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä hyvät työsuhde-edut. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Odotamme sinulta intoa ja valmiuksia prosessien ja laatujärjestelmän kehittämiseen sekä ryhmätyötilanteiden ohjaamiseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja, oma-aloitteista työotetta ja ongelmanratkaisukykyä. Sinulla on sujuva suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito sekä kyky viestiä selkeästi työsi tavoitteista ja etenemisestä erilaisille sidosryhmille.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto.

Vuorotteluvapaan sijaisen tulee olla työtön työnhakija, joka on:
- ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai
- alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi tai
- vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Yksikön päällikkö Nea Kielenniva, gsm 050 383 6152. Tiedustelut 14.8.2020 klo 9-11.

Lisätietoa

https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi