(Poistunut julkaisusta)

Kehittämisasiantuntija
Niemikotisäätiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019

Etsimme nyt

KEHITTÄMISASIANTUNTIJAA

Tehtäväsi on vastata Niemikotisäätiön toiminnan laatuun ja vaikuttavuuteen liittyvistä kehittämistehtävistä.  Lisäksi osallistut yrityksen nykyisten ja tulevaisuuden palveluiden kehittämiseen ja hankkeiden ohjaamiseen. Toimit johtoryhmän jäsenenä ja osallistut säätiön strategiatyöhön sekä koulutussuunnitelmien valmisteluun. Kehittämisasiantuntijan esimiehenä toimii säätiön toiminnanjohtaja.

Edellytämme sinulta aiempaa työkokemusta sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden parista ja arvostamme kokemusta mielenterveyskentän toimijoista ja palveluista.  Työssä onnistumista tukevat aiempi tuntemus SHQS-laatuohjelmasta ja IMS-järjestelmästä sekä kokemus esimiestehtävistä. Työskentelet itsenäisesti ja oma-aloitteisesti sekä pystyt hallitsemaan laajaa ammatillista verkostoa. Sinulla on toimeenpanokykyä, hyvät vuorovaikutustaidot ja kykyä vaikuttaa asioiden kulkuun. Tehtävä edellyttää ylempää korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulututkintoa sekä englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen tehtävän, jossa pääset vaikuttamaan säätiön toimintaan sekä näkemään työsi tulokset.

Lisätietoja tehtävästä antavat Arespartnersin konsultti Jarmo Virtanen, puh. 040 560 9585, tavoitettavissa varmimmin 29.11. ja 3.12. kello 8–10. Soittopyynnöt voit lähettää osoitteeseen nina.kuusinen@arespartners.fi.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 10.12.2019 mennessä osoitteessa www.arespartners.fi/aresnets.