(Poistunut julkaisusta)

Kehittämisasiantuntija
Veikkaus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2018

Haemme Asiakkuudet ja Digitaaliset kanavat -toimintoon Asiakkuus-tiimiin data- ja asiakaslähtöisesti ajattelevaa

KEHITTÄMISASIANTUNTIJAA.

Olemme Veikkauksen liiketoiminnan ytimessä ja haluamme kehittää innostuneessa tiimissämme dataohjautuvaa asiakkuuden hoitamista. Olet etsimämme henkilö, jos koet työssäsi tärkeäksi asiakkaan, datan hyödyntämisen ja uuden oppimisen.

Tiimimme tehtävä on asiakkuuksiemme arvon kasvattaminen vastuullisesti. Tiimimme myös kehittää ja ylläpitää Veikkauksen Etuasiakasohjelmaa, joka on yksi Suomen isoimmista kanta-asiakasohjelmista. Toimimme verkottuneesti koko organisaation kanssa.

Tehtäviisi kuuluu mm. dataperusteisiin asiakkuudenhoitomalleihin ja Veikkauksen Etuasiakasohjelmaan liittyvät työtehtävät. Kattavaan asiakasymmärrykseen perustuvien räätälöityjen ja tarkkoihin kohderyhmiin perustuvien asiakkuudenhoitomallien avulla haluamme edistää parasta asiakaskokemusta yli kahdelle miljoonalle etuasiakkaallemme. Pääset vaikuttamaan myös Etuasiakasohjelman kehittämiseen. Lopullinen tehtävänkuvasi muodostuu paikkaa täytettäessä.

Odotamme Sinulta ennen kaikkea innostunutta ja motivoitunutta tiimipelaajan asennetta sekä halua luoda uutta rahapelialan mielenkiintoisessa ja hektisessäkin ympäristössä. Innostut datasta ja sen loputtomista hyödyntämismahdollisuuksista. Omaat aiempaa kokemusta asiakkaan arvon kasvattamisesta sekä asiakkuuden ja/tai kanta-asiakasohjelman kehittämisestä. Koulutukseltasi voit olla esim. KTM tai tradenomi.

Eduksesi on kertynyt kokemus datan ja lukujen kanssa työskentelystä. Tärkeää on, että tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja viet dataohjautuvaa asiakkuuden kehittämistä Veikkauksessa eteenpäin. Toivomme, että mukanasi tulle paljon uusia ajatuksia ja haluat oppia uutta sekä kehittyä lisää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja merkityksellisen työn myös Veikkauksen yhteiskunnallisen erityistehtävän myötä, kilpailukykyiset työsuhde-edut, loistavat kollegat ja kehitysmahdollisuudet sekä uuden tekemisen draivin.

Työpaikka sijaitsee uusissa tiloissamme Pohjois-Haagassa, Helsingissä, jonne on hyvät kulkuyhteydet. Työmme on joustavaa ja käytössämme on erinomaiset välineet työtehtävien tekemiseen.

Jos kiinnostuit, ota epäröimättä yhteyttä Asiakkuuspäällikkö Lauri Niemeen (p. 050 588 5943 tai lauri.niemi@veikkaus.fi). Puhelimitse voit kysyä lisätietoja 9.8.2018 klo 12-14

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV viimeistään torstaina 16.8.2018.

Valittavasta hakijasta tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.