(Poistunut julkaisusta)

Kehittäjäopettaja, varhaiskasvatuksen opettaja (koulutuksellinen tasa-arvo, projekti) 12 tehtävää
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2020

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Varhaiskasvatuksen kehittäjäopettajan tehtävät sijoittuvat eri puolille Vantaata (Koivukylä, Hakunila, Myyrmäki, Martinlaakso, Korso, Aviapolis)
Työsuhteen kesto: Määräaikainen alkaen 24.08.2020 tai sopimuksen mukaan - 31.12.2021

Haluatko olla mukana tekemässä merkityksellistä työtä vantaalaisten lasten hyvinvoinnin ja koulutuksellisen tasa-arvon edistämiseksi? Työssäsi varhaiskasvatuksen kehittäjäopettajana pääset edistämään alueellisen, sosiaalisen ja koulutuksellisen tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämistä sekä syrjäytymisen ehkäisemistä.

Etsimme joukkoomme 12 kehittämismyönteistä varhaiskasvatuksen kehittäjäopettajaa Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamalla koulutuksellisen tasa-arvon avustuksella.

Vantaa on rohkea edelläkävijä. Meidät tunnetaan osallistavasta ja kehittävästä työotteesta, verkostoyhteistyöstä, ketterästä uudistamisesta sekä asiakaslähtöisyydestä. Vastuullisuuden ja yhteisöllisyyden periaatteet ohjaavat toimintaamme. 

Oletko sinä etsimämme varhaiskasvatuksen kehittäjäopettaja, joka haluaisit jakaa pedagogista osaamistasi sekä kokeilla uudenlaista tapaa työskennellä?

Kehittäjäopettajan työ kohdentuu toimintayksikköön. Varhaiskasvatuksen kehittäjäopettajaa ei lasketa lasten ja henkilöstön väliseen suhdelukuun. 

Varhaiskasvatuksen kehittäjäopettajana tehtävänäsi on yhteistyössä päiväkodin johtajan ja toimintayksikön kasvattajatiimien kanssa kehittää, suunnitella ja arvioida varhaiskasvatussuunnitelman mukaista pedagogista toimintaa. Tehtävänäsi on pedagogiikan kehittäminen ja pedagogisen toiminnan laadun varmistaminen toimintayksikössä yhdessä päiväkodin johtajan kanssa. Yhdessä kasvattajatiimien kanssa kehität varhaiskasvatussuunnitelman mukaisia oppimisympäristöjä ja yhteistyötä huoltajien kanssa. Kehittäjäopettajana osallistut pedagogisena asiantuntijana varhaiskasvatuksen toimintayksikön toiminnan kehittämiseen ja johtoryhmätyöskentelyyn. Työtehtäviisi sisältyy varhaiskasvatuksen käytäntöjen ja toimintatapojen arviointi ja kehittäminen työyhteisössä. Lisäksi osallistut Vantaan varhaiskasvatuksen Kehittävän Palautteen arviointitiedon keräämiseen ja hyödyntämiseen.

Teet yhteistyötä varhaiskasvatuksen opettajien kanssa lasten hyvinvoinnin, kehityksen ja oppimisen tuen kehittämisessä, suunnittelussa ja arvioinnissa. Kehität hyvinvoinnin ja koulutuksellisen tasa-arvon käytäntöjä ja toimintatapoja ja arviointia toimintayksikössä. Tuet varhaiskasvatuksen opettajia lapsi- ja ryhmäkohtaisten suunnitelmien laadinnassa ja niiden pedagogisessa hyödyntämisessä laadun varmistamiseksi.

Tehtävä sopii sinulle varhaiskasvatuksen tavoitteiden ja toiminnan vankka osaaja, joka osaat seurata ja hyödyntää uusinta tutkimustietoa. Tärkeää on, että motivoidut monipuolisesta työstä.  Työssä tarvitaan rohkeutta uudistua ja uudistaa. Vantaalla meitä yhdistää vahva tahto tehdä vaikuttavaa ja vastuullista työtä lasten kehityksen, oppimisen ja hyvinvoinnin edistämiseksi. 

Yhdessä hankkeeseen osallistuvien ammattilaisten kanssa pääset verkostoitumaan ja jakamaan osaamistasi. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittämään ja arvioimaan uudenlaista tapaa työskennellä lasten hyvinvoinnin ja koulutuksellisen tasa-arvon edistämiseksi. Vantaan kaupunki tarjoaa hyvät koulutusmahdollisuudet oman työn ja ammatillisuuden kehittämiseen. 

Tutustu valtionavustuksen käyttötarkoitukseen

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Vantaan kaupungin henkilöstöedut löydät täältä.

Varhaiskasvatuksen kehittäjäopettajan tehtävät sijoittuvat eri puolille Vantaata (Koivukylä, Hakunila, Myyrmäki, Martinlaakso, Korso, Aviapolis), niihin päiväkoteihin, joissa tarvitaan monipuolista osaamista. Kerrothan tehtävää hakiessasi maantieteellisen alueen, johon ensisijaisesti haluaisit sinut sijoitettavan.   

Haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Erinomaista varhaiskasvatussuunnitelman ja varhaiskasvatuksen oppimisympäristöjen sekä laadukkaiden menetelmien ja monipuolisten työtapojen tuntemusta.

Luemme eduksi: 

  • Hyvät tiimityötaidot sekä kehittävän ja kannustavan työotteen 
  • Kokemuksen monikielisten sekä kehityksen ja oppimisen tukea tarvitsevien lasten kanssa työskentelystä sekä suomi toisena kielenä- (S2) ja monikulttuurisuusopinnot 
  • Lapsen hyvinvointiin ja koulutukselliseen tasa-arvoon liittyvien tekijöiden tuntemuksen 
  • Taidon kehittää ja ohjata työyhteisön osaamista monipuolisia menetelmiä hyödyntäen 
  • Taidon tuoda inklusiivista toimintakulttuuria työyhteisön toiminnan kehittämiseen

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2582,62 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 12

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko,  1.9.2020 alkaen 38h 15min /viikko


Yhteystiedot:

Länsi-Vantaan yhteyshenkilö
Sanna Korpisalo
sanna.korpisalo2@vantaa.fi
p. 043 8269194

Itä-Vantaan yhteyshenkilö
Sanna Junnikkala
sanna.junnikkala@vantaa.fi
p.050 312 1652

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.