(Poistunut julkaisusta)

Kehittäjä kaupallisen tuotetiedon hallintaan
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2019

Haluatko kasvaa kaupallisen tuotetiedon hallinnan ammattilaiseksi? Etsimme nyt

KEHITTÄJÄÄ KAUPALLISEN TUOTETIEDON HALLINTAAN

työskentelemään elintärkeänä osana asiantuntevaa tiimiä, joka vastaa verkkokauppojen, kaupallisen tuotetiedon hallinnan ja asiakaskokemuksen personoinnin suunnittelu- ja toteutusprojekteista. Palat halusta suunnitella korkealaatuisia ja toimivia kaupallisen tuotetiedon hallinnan tietomalleja, prosesseja ja toimintamalleja asiakkaille, ja haluat tätä kautta luoda parhaan mahdollisen käyttökokemuksen loppukäyttäjille. Toimipisteesi voi olla Vaasassa tai Turussa toiveesi mukaan.

Kaupallisen tuotetiedon hallinnan kehittäjänä sinulla on ymmärrys tuotetiedon ja sen hallinnan merkityksestä liiketoiminnalle ja ensiluokkaiselle asiakaskokemukselle. Ymmärrät kaupallisen tuotetiedon hallintajärjestelmän merkityksen osana yrityksen arkkitehtuuria, ja sinulla on mahdollisesti jo käytännön kokemusta jostakin kaupallisen tuotetiedon hallintajärjestelmästä, kuten esimerkiksi inRiver PIM, Akeneo, Adeona PIM, Heiler tms. Sinulla on jo hieman osaamista seuraavista:

  • .NET (C#) 
  • Webservice-rajapinnat (SOAP, REST)  
  • XML 
  • Integraatioista
  • SQL 

Nautit työtehtävästä, jossa saat työskennellä monipuolisessa teknisessä roolissa. Haluat myös toimia asiakkaiden luotettuna neuvonantajana, joka auttaa heitä viemään kaupallisen tuotetiedon hallinnan Excel-pohjaisesta manuaalista työtä vaativasta kaaoksesta automatisoiduksi ja johdetuksi kilpailuedun lähteeksi. 

Meillä voit kehittyä osaavan tiimin tukemana kaupallisen tuotetiedon hallinnan syväosaajaksi. Saat työskennellä kasvavassa digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayrityksessä, joka on mukana suomalaisen digiyhteiskunnan ja ainutlaatuisten asiakaskokemuksien rakentamisessa. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme, joten saat tietenkin myös joustavat työajat ja hyvät työsuhde-edut kuten esimerkiksi lomamökit hissilippuineen ja golfoikeuksineen (Vierumäki, Tahko, Ruka) ja hammasetuuden (300€/vuosi) sekä monia muita, joista kerromme tapaamisessa lisää!

Haku päättyy 23.6.2019! Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Rantasen Janne, p. 040 832 3246, j.rantanen@digia.com.