Käyttövarmuussuunnittelija
Botnia Mill Service

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2022

Metsä Fibre rakentaa maailman moderneimman mäntysahan Raumalle, jonne haemme nyt

Käyttövarmuussuunnittelijaa

Tehtävässä vastaat sahan kunnossapidon töiden suunnittelusta, johtamisesta ja niiden tehokkaasta läpiviennistä. Myös seisokkien suunnittelu, laitteiden elinkaaren hallinta sekä toimittajayhteistyö ovat keskeinen osa työtehtävää. Tehtaan käynnistyttyä pääset osaksi kunnossapitotoimintaa, joka hyödyntää alan uusinta teknologiaa ja toimintamalleja asiakkaan tuotantotehokkuuden kehittämiseksi. Sahan kunnossapito-organisaatio on osa tehdasintegraatin kunnossapito-organisaatiota. 

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on soveltuva tekninen koulutustausta (sähkö tai sähköautomaatio), kokemusta kunnossapitotöiden koordinoinnista sekä hyvät yhteistyötaidot. Pidät teknisten haasteiden ratkomisesta ja pystyt koordinoimaan isojakin asiakokonaisuuksia. Pidämme tärkeänä myös hyviä ongelmanratkaisutaitoja, sitoutuneisuutta sekä aktiivista otetta työturvallisuuden kehittämiseen. Kokemuksen sahateollisuuden laitteista ja SAP-kunnossapitojärjestelmästä katsomme eduksi.  

Botnia Mill Servicella tarjoamme sinulle ammatillisesti haastavan tehtävän vakaassa metsäteollisuuden prosessien kunnossapito- ja suunnitteluyhtiössä, jossa yhdessä tekeminen ja toiminnan jatkuva kehittäminen ovat osa jokapäiväistä arkea. Panostamme henkilöstön koulutukseen sekä osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme monipuolisia urapolkumahdollisuuksia.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Jukka Reilama, p. 040 549 5697.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 23.1.2022 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.

 

Botnia Mill Service on Metsä Fibren ja Caverionin omistama palveluyhtiö ja osa Caverionin Teollisuus-divisioonaa. Botnia Mill Service tarjoaa kaikki metsäteollisuuden käynnissäpito-, kunnossapito- ja asennuspalvelut sekä projektointi- ja suunnittelupalvelut yksittäisistä työtilauksista täydelliseen teollisuuslaitosten kunnossapitoon. 

Omistajiemme strategisen kumppanuuden pohjana on pitkä yhteistyö, vahva molemminpuolinen luottamus sekä yhteisesti kehitetty strateginen kumppanuusmalli, jolla on pystytty luomaan merkittävää kilpailuetua. 

Vahvat kotimaiset omistajayhtiöt mahdollistavat erittäin vahvan roolin myös digitalisoituvassa maailmassa ja koko henkilöstömme osallistuu toimintamme kehittämiseen. Kyvyllä reagoida muuttuvaan maailmaan ja tunnistamalla asiakkaidemme tarpeet, olemme aina askeleen edellä. 

Botnia Mill Servicessä meitä työskentelee reilu 380 ammattilaista kahdeksalla eri toimipaikalla ympäri Suomea: Joutsenossa, Kemissä, Raumalla, Äänekoskella, Tampereella, Kuopiossa, Rovaniemellä ja Vantaalla.

Voit lukea meistä lisää osoitteessa www.caverion.fi/botniamillservice

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot