Käyttövarmuussuunnittelija (kunnossapidon asiantuntija/esihenkilö)
Botnia Mill Service

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.12.2021

Me Botnia Mill Servicella haemme Kemiin asiakkaamme Metsä Fibren tehtaalle

Käyttövarmuussuunnittelijaa (kunnossapidon asiantuntija/esihenkilö)

Haemme nyt joukkoomme kunnossapidon osaajaa asiantuntija- ja esihenkilötehtäviin. Vastaat osastosi päivittäisen kunnossapidon johtamisesta sekä kehittämisestä ja tuet aktiivisella toiminnallasi asiakkaan käyttäjäkunnossapidon kehitystä. Vastaat osaltasi työnsuunnittelusta, laitteiden elinkaaren hallinnasta ja tehtaan käyttövarmuuden kehittämisestä yhdessä osaston muiden toimihenkilöiden kanssa. Ymmärrät ennakoivan kunnossapidon merkityksen sellutehtaan tuotantotehokkuuden kannalta varmistaen ennakkohuollon täsmällisen toteutumisen, ja olet myös kiinnostunut kunnonvalvonnan kehittämisestä. Tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä Metsä Fibren tuotanto-organisaation kanssa ja omalla työlläsi tuotat asiakkaalle lisäarvoa tuotantotehokkuuden, käyttövarmuuden sekä kunnossapidon kehittämisellä. Tehtävänkuva tarkentuu valittavan henkilön työkokemuksen ja osaamisprofiilin mukaisesti.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on insinöörin koulutustausta ja useamman vuoden kokemus prosessiteollisuuden kunnossapidosta. Tunnet tyypillisimmät prosessiteollisuudessa käytettävät laitteet ja sinulla on kokemusta kunnossapidon tehtävistä. Tehtävässä eduksi on sellu- tai paperiteollisuuden prosessituntemus sekä kokemus SAP-kunnossapitojärjestelmän käytöstä. Työskentelyotteeltasi olet oma-aloitteinen, yhteistyötaitoinen sekä joustava, ja vahva työturvallisuusasenne on tinkimätön osa ammattitaitoasi. 

Botnia Mill Servicella tarjoamme sinulle ammatillisesti haastavan tehtävän vakaassa metsäteollisuuden prosessien kunnossapito- ja suunnitteluyhtiössä, jossa yhdessä tekeminen ja toiminnan jatkuva kehittäminen ovat osa jokapäiväistä arkea. Panostamme henkilöstön koulutukseen sekä osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme monipuolisia urapolkumahdollisuuksia.

Lisätietoja tehtävästä antaa käyttövarmuusvastaava Ilkka Kakko, p. 050 361 6077 ja yksikönpäällikkö Juha Sorsa, p. 050 543 7615.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää jättämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta viimeistään 31.1.2022 mennessä.

 

Botnia Mill Service on Metsä Fibren ja Caverion Industria Oy:n omistama palveluyhtiö ja osa Caverionin Teollisuus-divisioonaa. Botnia Mill Service tarjoaa kaikki metsäteollisuuden käynnissäpito-, kunnossapito- ja asennuspalvelut sekä projektointi ja suunnittelupalvelut.

Strategisen kumppanuutemme pohjana on pitkä yhteistyö, vahva molemminpuolinen luottamus sekä yhteisesti kehitetty strateginen kumppanuusmalli pääasiakkaamme Metsä Fibren kanssa. Vahvat kotimaiset omistajayhtiöt mahdollistavat erittäin vahvan roolin myös digitalisoituvassa maailmassa ja koko henkilöstömme osallistuu toimintamme kehittämiseen. Kyvyllä reagoida muuttuvaan maailmaan ja tunnistamalla asiakkaidemme tarpeet, olemme aina askeleen edellä.

Botnia Mill Servicessä meitä työskentelee 360 ammattilaista kahdeksalla eri toimipaikalla ympäri Suomea: Joutsenossa, Kemissä, Raumalla, Äänekoskella, Tampereella, Kuopiossa, Rovaniemellä ja Vantaalla.

Voit lukea meistä lisää osoitteessa www.caverion.fi/botniamillservice

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot