Käyttövarmuusasiantuntija
Botnia Mill Service Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2019

Haemme nyt joukkoomme Tampereelle

Käyttövarmuusasiantuntijaa

Käyttövarmuusasiantuntijana kuulut käyttövarmuus- ja järjestelmäprojektit -tiimiimme ja toimit asiakkuusprojekteissa ympäri Suomea. Tehtäviisi kuuluvat käyttövarmuussuunnittelu (mm. ennakkohuoltosuunnitelmat, kriittisyysluokittelut), masterdatan ylläpito ja jalostaminen (nimikkeistö, harmonisoinnit, varaositukset) sekä asiakkaiden kunnossapidon prosessien tukeminen asiantuntijaroolissa. Työssä toimit suoraan asiakasrajapinnassa ja pääset työskentelemään useiden eri teollisuuden alojen kunnossapidon kanssa ympäri Suomea.

Sinulla on vähintään insinöörin koulutus, sujuva englanninkielen taito ja kokemusta teollisuuden kunnossapidosta. Olet ratkaisuhenkinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot myös asiakasympäristössä. Tekninen tietämys ja kiinnostus konetekniikkaan ovat edellytys työssä pärjäämiseen ja ammattitaidon kehittämiseen. Kokemus SAP:n käytöstä ja hyvät Excel-taidot luetaan eduksi. Botnia Mill Servicellä turvallisuusasioiden hallinta on luonnollinen osa ammattitaitoasi.

Botnia Mill Servicellä tarjoamme mahdollisuuden työskennellä vakavaraisen ja modernin metsäteollisuuden parissa, vahvan teknisen osaajajoukon jäsenenä monipuolisessa asiakasympäristössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Joonas Huuskonen puh. 0400 652 087, joonas.huuskonen@caverion.com.

Jätä hakemuksesi tehtävään 28.2.2019 mennessä osoitteessa caverion.fi/tyopaikat.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1225801
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere