(Poistunut julkaisusta)

Käyttövaltuushallinnan asiantuntija, kokoaikainen, Helsinki
Studentwork

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2021
Oletko valmis hallinnoimaan ja kehittämään käyttäjä- ja tietoturvaoikeuksia yhdessä maailman suurimmassa ICT-palveluyrityksessä? Löytyykö sinulta tässä roolissa hyödyllisiä pehmeitä taitoja, kuten huolellisuutta ja paineensietokykyä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme käyttövaltuushallinnan asiantuntija!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme omatoimista käyttövaltuushallinnan asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle.

Käyttövaltuushallinnan asiantuntijan tehtävässä olet tärkeässä roolissa mahdollistamassa sen, että asiakkaat pääsevät keskittymään oleelliseen, eli muun muassa vähennät heidän rutiinityötään ja parannat tietoturvallisuutta. Tehtäviisi kuuluu erilaiset käyttäjä- ja tietoturvaoikeuksien hallinnointi- ja kehitystehtävät. Tässä roolissa menestymistä tukevat tärkeimmät pehmeät taidot ovat yksityiskohtaisuus, täsmällisyys ja kuuntelukyky.

Asiakasyritys on yksi maailman suurimmista ICT-palveluyrityksistä, joka haluaa hakuprosessin keskittämisen vuoksi pysyä anonyymina. Asiakasyrityksen nimi paljastetaan hakijoille haastatteluvaiheessa.

Ennen työsuhteen alkua tehtävään valitulle henkilölle teetetään turvallisuusselvitys.

Pääasialliset tehtävät
 • Erilaiset käyttäjä- ja tietoturvaoikeuksien hallinnointi- ja kehitystehtävät
 • Kansioiden hallinta
 • Sähköpostilaatikoiden luonti/muokkaaminen/poisto
 • Jakelulistojen ja resurssikalentereiden luonti/muokkaaminen/poisto
 • Massamuutokset
Odotamme sinulta
 • Soveltuvaa koulutustaustaa (esim. tradenomi tai datanomi)
 • Aikaisempaa kokemusta käyttövaltuushallinnasta (user access management / IDM)
 • Hyvä suomen ja englannin kielen taito
 • Tietämystä osasta seuraavista: Active Directory-, O365 / M365 hallinnointi-, Azure AD-, MS Exchange-, PowerShell-, IAM –järjestelmistä
Tarjoamme sinulle
 • Mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta yhdessä mailman suurimmassa ICT -palveluyrityksessä
 • Hyvän perehdytyksen
 • Kannustavan työyhteisön tuen
 • Mahdollisuuden tehdä töitä etänä
Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 4.2.2021, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Marjukka Laakso (marjukka.laakso@studentwork.com). Huomioithan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme
Me Studentworkilla uskomme, että työssä menestymiseen ei välttämättä aina tarvita pitkää työkokemusta, vaan pehmät taidot ja halu kehittyä kantavat pitkälle. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu persoonallisuusarviointi, joka kartoittaa roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa lyhyemmänkin työkokemuksen omaavia osaajia tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.

Meidän kautta hakiessasi saat tekemääsi persoonallisuusarvointiin perustuvan henkilökohtaisen palauteraportin myös itsellesi myöhempää käyttöä varten. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Studentwokilla että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Studentworkista
Studentwork on pehmeisiin taitoihin keskittyvän rekrytoinnin johtava toimija, joka toimii pohjoismaisesti sekä työnhakijoiden että työnantajien luotettuna neuvonantajana.
Me autamme työnhakijoita löytämään oman unelmatyönsä tunnistamalla heidän pehmeät taitonsa sekä piilevän potentiaalin. Käyttämiemme persoonallisuusarviointiemme avulla pystymme tunnistamaan työnhakijoiden vahvuudet paremmin sekä vähentämään heidän osaamiseensa liittyviä ennakkoluuloja.

Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!