(Poistunut julkaisusta)

Käyttötestaaja projektiin Konecranesille
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019
Konecranes etsii joukkoonsa käyttötestaajaa verkkokaupan uudistusprojektiin. Tässä työssä pääset seuraamaan läheltä prosessien etenemistä ja antamaan oman tärkeän panoksesi tukitoimintoihin. Työkokemusta enemmän arvostamme sinulta liiketoimintalähtöisyyttä sekä oma-aloitteista ja systemaattista työotetta. Mikäli haluat päästä tutustumaan logistisen liiketoiminnan prosesseihin saaden samalla arvokasta työkokemusta projektityöskentelystä, lue lisää ja hae!
KUVAUS
Käyttötestaajana teet Konecranesin uuden verkkokauppa-alustan UAT (user acceptance testing) -testausta. Käytännössä käyt läpi verkkokaupan eri osa-alueita ja toimintoja ja testaat niiden toimivuutta asiakkaan näkökulmasta. Raportoit myös testauksessa löytämäsi mahdolliset virhetoiminnot eteenpäin.

Tarjoamme


* Kattavan perehdytyksen tehtäviisi
* Mahdollisuuden kartoittaa työkokemusta kansainvälisessä toimintaympäristössä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä{target="_blank"}.
TYÖNKUVA

* Verkkokaupan tapahtumien läpikäyminen ja niiden toimivuuden testaaminen
* Virheiden löytäminen järjestelmästä ja niiden raportoiminen eteenpäin

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävälle soveltuva koulutustausta (kaupallinen/IT)
* Kaupallista ymmärrystä, erityisesti logistiikan näkökulmasta
* Sujuva englannin kielen taito


Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen varaosaliiketoiminnasta ja muun kielen kielitaidon, esim. ranskan, saksan tai kiinan kielestä.

Etsimämme henkilö on:


* Oma-aloitteinen
* Huolellinen
* Yhteistyökykyinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 3kk
* Sijainti: Keilaniemi, Espoo (ensisijainen), satunnaisia päiviä Hyvinkäällä
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Konecranesin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Konecranes{target="_blank"} on maailman johtava nostolaitevalmistaja, joka palvelee monenlaisia asiakkaita. Olemme maailmanlaajuinen yhtiö, jolla on 16 000 työntekijää ja 600 huoltopistettä 50 maassa. Olemme yli 80 vuoden ajan auttaneet kaikentyyppisiä teollisuudenaloja parantamaan liiketoimintojensa tehokkuutta ja suorituskykyä. Uskomme, että kestävä kasvu syntyy vastuullisesta toiminnasta.