(Poistunut julkaisusta)

KÄYTTÖTEKNIKKO
Helsingin seudun ympäristöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Haemme Espooseen Ämmässuon ekoteollisuuskeskukseen jätehuollon toimialalle

KÄYTTÖTEKNIKKOA

Vastaamme pääkaupunkiseudun asukkaiden erilliskerätyn biojätteen käsittelystä Ämmässuon ekoteollisuuskeskuksessa. Käsittelemme kentillämme myös haravointi- ja puutarhajätteitä.
Työmme jakautuvat laitos-, kenttä- ja valvomo- sekä toimistotyöskentelyyn.

Toimit prosessihoitajana biojätteen ja jätevesilietteen käsittelytoiminnassa. Työympäristöäsi ovat kompostointilaitokset, biokaasulaitos, biokaasupumppaamo, biokaasuvoimala ja pyrolyysilaitos. Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa 

  • biokaasuvoimalan ja pyrolyysilaitoksen sekä tarvittaessa muiden laitosten käyttö-, kunnossapito- ja huoltotoimet  
  • sähkö-, automaatio- ja elektroniikkalaitteiden kunnossapito, vian määritys ja korjaus
  • varastohuolto, huolto-ohjelman hoito sekä dokumentaation ylläpito.

Osallistut prosessien kehittämiseen ja optimointiin. Työhön liittyy dokumentointia ja raportointia sekä hankintojen valmistelua. 

Edellytämme sinulta teknillisen alan ammattikoulu- tai AMK-tutkintoa. Katsomme eduksi sähköasentajan perustutkinnon. Lisäksi tarvitset prosessitekniikan ymmärtämistä, hyvää töiden hallintaa, IT-taitoja sekä yli kahden vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Työhön liittyy mahdollisesti varallaolovelvollisuus pyrolyysilaitoksen pääkäyttäjänä. Arvostamme osaamista ja kokemusta automaatiotekniikasta, käytännöllistä ja järjestelmällistä otetta työtehtäviin, oma-aloitteisuutta sekä tiimityötaitoja. 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti. 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 28.01.2020.

https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?5f12d862