(Poistunut julkaisusta)

Käyttöteknikko
Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2019

Haemme Ämmässuon ekoteollisuuskeskuksen vesienhallintaan jätehuollon toimialalle

KÄYTTÖTEKNIKKOA

Vesienhallinta vastaa Ämmässuon ekoteollisuuskeskuksen kuormitteisten jätevesien sekä puhtaiden hulevesien keräyksestä ja johtamisjärjestelyistä. Vesienhallintajärjestelmä kattaa alueella sijaitsevat altaat, pumppaamot, vesihuoltoverkostot, mittaukset, automaatiojärjestelmät. Työ jakautuu kenttä-, toimisto- ja valvomotyöskentelyyn.

Tehtäviisi kuuluvat muun muassa vesienhallinnan järjestelmän käyttö- ja kunnossapitotehtävät, osallistuminen huoltojen suunnitteluun ja toteutukseen sekä raportointi huolto-ohjelmaan. Työhön sisältyy ilta- ja viikonloppuvarallaolo erikseen sovitusti. Työsuhde on määräaikainen ajalla 1.1.2020–31.12.2020.

Edellytämme tehtävään sopivaa ammatillista koulutusta. Eduksi katsomme kokemuksen vastaavista käyttö- ja kunnossapitotehtävistä. Tehtävässä menestyminen vaatii organisointikykyä, oma-aloitteisuutta, sujuvaa raportointi- ja IT-osaamista sekä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimintovastaava Sauli Kopalainen, puh. 040 752 0648, sauli.kopalainen@hsy.fi.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi HSY:n verkkosivujen kautta viimeistään 25.11.2019.