(Poistunut julkaisusta)

Käyttöteknikko
Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2019

Haemme jätehuollon toimialalle Espooseen Ämmässuon ekoteollisuuskeskukseen

BIOJÄTTEEN KÄSITTELYYN KÄYTTÖTEKNIKKOA

Vastaamme pääkaupunkiseudun asukkaiden erilliskerätyn biojätteen käsittelystä Ämmässuon ekoteollisuuskeskuksessa. Käsittelemme kentillämme myös haravointi- ja puutarhajätteitä.
Työt jakautuvat laitos-, kenttä- ja valvomo- sekä toimistotyöskentelyyn.

Toimit työnjohtajana omassa vuorossasi biojätteen käsittelyssä ja organisoit vuorosi tehtävät. Työtehtäviisi kuuluvat biojätteen käsittelylaitosten (kompostointilaitokset, biokaasulaitos, biokaasupumppaamo, biokaasuvoimala) prosessilaitteiden, sähkö- ja automaatiolaitteiden käyttö- ja valvontatehtävät. Huolehdit laitosten kunnon valvonnasta sekä huolto– ja korjaustöiden organisoinnista ja valvonnasta. Osallistut prosessien kehittämiseen ja optimointiin. Työhön liittyy dokumentointia ja raportointia sekä hankintojen valmistelua.

Edellytämme käyttöteknikolta prosessitekniikan ymmärtämistä, tuotannon ja huoltotöiden hyvää hallintaa, alempaa korkeakoulututkintoa tai toisen asteen koulutusta sekä 1­­–4 vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Työ on kaksivuorotyötä ja siihen liittyy varallaolovelvollisuus. Arvostamme kokemusta automaatiotekniikasta, käytännöllistä ja järjestelmällistä otetta työtehtäviin, oma-aloitteisuutta sekä tiimityötaitoja.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja työskennellä merkittävässä ympäristöalan organisaatiossa yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen.

Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas- ja virike-edun. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa käyttöinsinööri Tea Järvinen, puh. 040 824 8564, tea.jarvinen(at)hsy.fi

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 12.9.2019.